Lună Nouă în zodia Săgetător coincide cu Eclipsa totală de Soare care are loc tot pe 4 decembrie 2021. Astfel, în această zi se deschid o serie de oportunități pentru unii nativi ai zodiacului.

Ultima Lună Nouă din acest va da un restart în viețile tuturor, cu ajutorul acesteia vom avea o aborda anumite probleme în mod diferit.

Această Lună Nouă ne pregătește pentru anul ce vine.

Totodată, vom avea timp suficient să observăm și să medităm asupra greșelilor pe care le-am făcut în trecut, și să luăm doar partea bună a lucrurilor, dar și asupra lucrurilor, pe care ar trebui să le menținem și în 2022, deorece ne pot aduce noroc.

Lună Nouă în Săgetător- 4 decembrie 2021. Cum vor fi zodiile afectate?

Nativii berbec vor fi mult mai inspirați în această zi, astfel că vor putea realiza anumite lucruri importante din punct de vedere profesional.

Taurii nu sunt mulțumiți de venitul lor lunar, astfel că se vor strofoca și mai mult pentru o situație financiară mai bună. Însă, își dau seama că anumite cheltuieli nu sunt justificate și renunță la ele, încercând să salveze bugetul familiei.

Cei născuți în zodia gemeni au tot felul de idei ingeniose. Aceștia îi pot surpinde pe cei din jur cu imaginația lor fantastică. Acum este momentul ideal să acționați, va fi în favoarea voastră.

Luna Nouă decembrie 2021: Cum sunt zodiile afectate de acest fenomen?

Luna Nouă decembrie 2021: Cum sunt zodiile afectate de acest fenomen?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fazele lunii decembrie 2021: Când este Lună Nouă şi Lună Plină?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nativii rac nu au motive să se plângă având în vedere situația financiară oe care o au. Luna Nouă le întărește niște convingeri și le poate aduce noi venituri considerabile.

Leii s-ar ar putea fi deranjanți din cauza stărilor lor vulcanice și i-ar putea irita pe cei din jur. Energia lor nu poate fi înțeleasă sau tolerată de oricine.

Fecioarele nu sunt în toane bune și sunt în căutarea stării de bine constant. Ele privesc mai degrabă către interiorul lor, acolo unde găsesc niște răspunsuri care o să le motiveze.

Balanțele își petrec majoritatea timpului cu familia. Acestea se vor ocupa de schimbat lucruri și chiar le au chef să renoveze câte ceva prin locuință.

Nativii scorpion se pot deschide foarte mult pentru cei din jur în această zi. E foarte rar când fac asta, iar prietenii și colegii trebuie să profite, să-i cunoască mai bine.

Săgetătorii se apucă de lucru. Plictiseala și monotonia din cuplu îi determină să facă lucruri noi, poate chiar în doi.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Luna Nouă decembrie 2021: Cum sunt zodiile afectate de acest fenomen?

Luna Nouă decembrie 2021: Cum sunt zodiile afectate de acest fenomen?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Zodia Săgetator- perioada, caracteristici, personalitate, compatibilitate cu alte zodii

Capricornii nu au cea mai bhună zi din viețiile lor, însă vestea bună e că va trece repede și această perioadă mai grea pentru ei. Nu le va fi foarte ușor, dar cu răbdare, vor dovedi de ce sunt capabili.

Vărsătorii caută sprijinul prietenilor în această zi. Trebuie să decidă niște chestiuni legate de viitorul lor profesional.

Peștii pot avea unele probleme cu banii. Atenție foarte mare la obiectele nefolositoare pe care dați banii. Totodată, nu este o perioadă bună pentru satisfacerea anumitor capricii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si