Lună Nouă în Gemeni.  Lună nouă mai 2022 se va forma în semnul zodiacal al Gemenilor începând de pe 30 mai. Accentul va cădea pe aspecte profesionale, vor fi readuse în discuție subiecte legate de învățământ, mass-media, copii, adolescenți, tineri și străinătate.

Citeste si: Horoscop 9 mai 2022. Taurii vor primi mai multe vești legate de locul de muncă

Vor apărea noi etape, dar nu va fi ceea ce pare. Entuziasmul și încrederea totală trebuie dozate sau ar trebui să nu existe. 

Iată cum vor resimți zodiile luna nouă în gemeni

Cum vor fi impactate zodiile de acest aspect astrologic

Berbec

Poate fi greu sa eliberezi controlul, dar in sezonul Gemeni, exista multe daruri care pot fi obtinute invatand sa capitulezi, sa te relaxezi si sa asculti.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cand avem aceasta atitudine, noi informatii, noi intelepciuni si noi perspective pot fi invatate.

Acest lucru este valabil mai ales in preajma Lunii Noi din Gemeni, pe 30 Mai. Aceasta Luna Noua poate aduce in viata ta o noua intelepciune sau cunostinte care pot schimba modul in care sa abordezi lucrurile.

Taur

Este posibil ca sanatatea ta sa-ti fi fost mai mult in minte in ultima vreme. Sezonul Gemeni 2022, este un moment bun pentru a acorda atentie corpului tau si ceea ce are nevoie.

Daca ai exagerat, mai ales dupa perioada zilei de nastere, acesta poate fi un moment bun pentru a incetini lucrurile si a te retrage. Alternativ, daca ti-ai petrecut perioada zilei de nastere reincarcandu-te si umplandu-te sub lumina Soarelui, atunci acesta este un moment bun pentru ca razele tale sa straluceasca si sa-ti exprimi adevaratul sine!

Gemeni

Mai faci o calatorie in jurul Soarelui, iar Universul va fi de partea ta. Daca ziua ta de nastere se apropie de Luna Noua din 30 Mai, acesta va fi un an de noi inceputuri pentru tine. Alternativ, daca ziua ta de nastere cade aproape de Luna Plina din 14 Iunie, acesta va fi un an de finalizari si de finaluri pentru tine. Ca si Mercur, planeta ta conducatoare va fi retrograda pentru cea mai mare parte a sezonului, va fi important sa te misti incet si sa ai rabdare.

Rac

Pentru prima parte a Sezonului Gemeni, este posibil sa ai nevoie sa te recuperezi, sa te retragi si sa iti construesti depozitele de energie. Energiile Eclipsei au fost puternice si, pentru ca esti condus de Luna, ai tendinta sa le simti mai mult decat majoritatea. Daca ti-a aparut vreo schimbare sau transformare, acorda-ti suficient spatiu pentru a integra tot ce s-a desfasurat.

Pe masura ce Luna Noua din Gemeni atinge apogeul pe 30 Mai, lucrurile se vor lumina pentru tine si vei incepe sa simti ca energiile Eclipsei se estompeaza in fundal.

Leu

Ca niște sirene în apă, cu plăcerea de a pluti, dar cu multă determinare de a trece peste unul dintre cele mai grele dolii personale. Ceea ce te întărește foarte tare, în timp, pentru că pare să te mai țină în această stare încă o vreme. 

Fecioară

S-ar putea sa te fi simtit confuz in ceea ce priveste urmatorul capitol al vietii tale si cum sa procedezi.

Citeste si: Horoscopul săptămânii

In prima jumatate a sezonului Gemeni, acest sentiment de confuzie cetoasa poate continua. Mercur, planeta ta guvernanta este in retrograd si asta poate face lucrurile greu de inteles.

Balanță

Ai excese pe care le faci și trebuie să vezi care sunt ele și cum te rearmonizezi.

Scorpion

Vor străluci pe plan profesional, un plan pe care îl aveau de mai mult timp va prinde contur. Vor dedica mai mult timp și planurilor personale, dar trebuie să știe cum să bbalanseze totul.

Săgetător

În perioada următoare, Săgetătorii își pot găsi sufletul pereche. Cei care au deja un partener își vor dedica timpul acestora și vor pleca într-o vacanță împreună.

Capricorn

Se vor liniști în ceea ce privește sănătatea. Vor primi sprijin și vor avea parte de toată susținerea familiei și a persoanelor apropiate. 

Vărsător

La fel ca Săgetătorii, Vărsătorii își vor găsi sufletul pereche în luna mai. Există toate șansele ca jumătatea lor să fie chiar un nativ Săgetător.

Pești

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Apar surprize și oprtunități pe plan profesional pentru Pești. Din cauza încăpățânării, pe plan personal lucrurile nu sunt tocmai atât de roz și din această cauză vor apărea certuri în relația de cuplu.

Citeste si: Horoscop 23 mai 2022. Gemenii îmbunătățesc o relație mai veche


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si