Lună Nouă în ianuarie 2024. În ianuarie, pe data de 11, va fi Lună Nouă, începând cu ora 11.58.

Luna Nouă în ianuarie 2024. Ce semnifică Luna Nouă în astrologie?

Evenimentele astrologice care au denumirea de Lună Nouă sunt perioade semnificative din ciclul lunar al unei luni. Acestea marchează începutul ciclului lunar, care are o durată de 28 de zile pentru a trece prin fiecare dintre cele opt faze ale lunii.

Lună

Lună Nouă

[Sursa foto: Freepik]

Luna Nouă apare atunci când Soarele și Luna se aliniază în același semn zodiacal și marchează o perioadă cu o energie specifică, dar și o perspectivă proaspătă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Horoscopul zilei de 10 ianuarie 2024. Două zodii vor avea noroc de bani

Soarele simbolizează inima și ego-ul în astrologie, iar Luna, miezul ființei tale. Se spune că în momentul în care cele două corpuri cerești se aliniază în același semn zodiacal, acest lucru simbolizează oportunitatea de a-ți redefini viața.

Luna Nouă în ianuarie 2024. Cum sunt zodiile afectate? 

Potrivit astrologilor, zodiile care for fi cel mai puternic influențate de Luna Nouă în ianuarie 2024 sunt: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Berbec

Luna Nouă vine cu vești bune pentru Berbeci. Aduce o schimbare în viața acestora și anunță noi începuturi. Nativii Berbeci vor avea parte de energii pozitive în planul carierei dar și pe plan personal. Este momentul oportun ca nativii să-și seteze noi obiective.

Taur

Taurii vor avea parte de un flux de energii benefice, prin care vor fi dornici de mai multă cunoaștere, studiu intens, perfecționare profesională dar și de relaxare. Sunt dornici de a călători și a vizita cât mai multe locuri noi pentru a-și da un restart al sentimentelor. Pot apărea și situații neprevăzute, însă, cu răbdare și calm, Taurii pot trece cu brio peste orice obstacol.

Gemeni

Luna Nouă anunță noi începuturi pentru acești nativi. Pot primi vești bune despre o posibilă moștenire și despre venituri financiare suplimentare. Relația cu partenerul de viață merge din ce în ce mai bine, însă, posibil să existe și unele conflicte pe care vor reuși să le gestioneze împreună.

Rac

Pentru Raci, Lună Nouă vine cu așteptări pe planul căsniciei. Poate fi vorba de un mariaj, o cerere în căsătorie sau poate un membru nou în familie. Chiar și așa, planurile acestora se pot da peste cap în urma unor situații neprevăzute.

Leu

Leii stau excelent din punct de vedere al sănătății și al muncii. Luna Nouă le aduce energie pozitivă, putere de muncă și răbdare pe plan personal. La serviciu poate fi vorba de o nouă colaborare care să le crească veniturile.

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de noi începuturi pe plan amoros, la care se adaugă călătorii romantice și sentimente împărtășite sincer din partea partenerului de viață. 

Luna Nouă îi va ajuta pe acești nativi să-și pună ordine în viață și să-și seteze obiective pe care le vor duce la bun sfârșit.

luna

Lună Nouă, 11 ianuarie 2024

[Sursa foto: Pexels]

Balanță

Luna Nouă le aduce Balanțelor noi începuturi în viața de familie. Relațiile cu partenerul de viață se vor consolida, la fel ca cele cu prinții sau rudele. Pe plan financiar, Balanțele trebuie să-și gestioneze mai atent bugetul pentru a putea economisi și pentru zile negre.

Scorpion

Scorpionii vor fi mai comunicativi în această perioadă, motiv pentru care sunt dornici să învețe mai multe lucruri noi. Relațiile cu membrii familiei se vor consolida și nu vor ezita să ceară ajutor din partea apropiaților în situații de cumpănă. Acești nativi se arată mai ambițioși ca oricând și vor să-și suplimenteze veniturile.

Săgetător

Luna Nouă vine cu venituri sporite pentru Săgetători. Nativii se bucură veniturile în plus după o lungă perioadă de muncă intensă. Îți setează noi obiective și vor să profite de fiecare clipă frumoasă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2024. Aceste zodii vor fi pline de energie și optimism

Capricorn

Capricornii sunt influențați pozitiv de Luna Nouă. Îți pun în aplicare noi idei și în această perioadă au parte de multă inspirație. Devin inventivi, iar pe planul carierei, acest lucru nu va fi trecut cu vederea și pot avea parte de noi colaborări.

Vărsător

Pentru Vărsători, Luna Nouă le intensifică acestora sentimentele. Se gândesc mai mult la trecut și la acțiunile făcute. Chiar și așa, Vărsătorii își setează noi obiective și vor să elimine din viața lor toate energiile negative. Pot apărea evenimente neașteptate pe planul carierei.

Pești

Peștii își fac ordine în grupul de prieteni și în relațiile cu cei din jur. Pentru acești nativi se anunță noi începuturi pentru proiectele de viitor. În același timp, nativii acestei zodii pot avea parte de răsturnări de situație, însă, vor reuși să le gestioneze corespunzător.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si