Luna Nouă care se va forma în zodia Leu pe 28 iulie 2022 ne va transpune ne va pune la încercare în anumite situații care mai de care mai interesante. 

Sfârșitul de lună ne va face să luăm unele decizii radicale în legătură cu viitorul nostru. Totodată energia lunii noi ne va conduce spre cele mai favorabile alegeri, cele care ne pot aduce mai mult confort și dar și bani, abundență.

Mai mult, acest eveniment astrologic ar putea pune capăt unor tensiuni, oferindu-ne energie și motive de bucurie. Astfel, ne vom putea concentra mai mult asupra lucrurilot pozitive ce pot apărea în viața noastră.

Ce semnificație are luna nouă în astrologie?

O Luna Noua este asociată cu o nouă etapă, o idee nouă, o gândire nouă, ambiții și obiective noi. Iar în semnul de foc al Leului, noutatea se va propaga prin iubire, copii, divertisment, vacanțe, proiecte creative și voință divina.

Luna Noua în Leu poate fi un pas către împărăția diivnă, puterea noastră interioară. De asemenea, această perioadă poate fi o oportunitate pentru vindecare, pentru trezire spirituală și totodată pentru a învață sa ne iubim mai mult pe noi înșine.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscopul săptămânii 25 iulie 2022- 31 iulie 2022. Zodia care are parte de o dezamăgire. O perioadă a deciziilor radicale

Luna nouă în zodia Leu pe 28 Iulie 2022. Cum impactează zodiile acest aspect astrologic

Luna nouă în zodia Leu pe 28 Iulie 2022. Cum impactează zodiile acest aspect astrologic

[Sursa foto: PixaBay]

Cum sunt afectate zodiile de luna nouă în Leu?

Berbec

Nativii din zodia berbec își vor asculta mai mult intuiția în această perioadă. Pot realiza noi proiecte cu efort minim și pot găsi soluții foarte rapid, care vor asigura succesul.

Tind să fie ceva mai toleranți cu cei din jur.

Taur

Taurii sunt mai motivați ca oricând și s-ar putea chiar să îi sperie pe unii din cei din jur cu planurile lor. Au idei ingenioase pe care vor să le pună în aplicare. Se știe că dacă își pun ceva în cap pot realiza cu ușurința.

Gemeni

Gemenii pot fi mai reținuți cu cei din jur, mai ales în relațiile sentimentale. Nu vor mai tinde să se deschidă așa ușor. În această perioadă, se vor gândi de zece ori înainte de a lua o decizie.

Citeste si: Horoscop dragoste august 2022: Zodia care se va îndrăgosti nebuneşte!

Rac

Racii simt nevoia de relaxare și voie bună alături de oamenii dragi. Se pare că în ultima vreme au dus multe bătălii interioare. Acești nativi se regăsesc în mult prea multe conjuncturi nefavorabile și vor să facă o schimbare.

Leu

Leii sunt nativii cei mai avantajați de fenomenul de Lună Nouă. Perioada următoare va aduce noi oportunități în sectorul profesional și financiar, dar și ocazia de a cunoaște o persoană specială, în cazul celor singuri.

Fecioară

Fecioarele pot avea parte de dificultăți în ceea ce privește comunicarea cu ceilalți. Acești nativi nu suportă ambiguitățile, așadar s-ar putea să facă o curățenie generală în lista de prieteni. În sectorul amoros, lucrurile nu stau tocmai cum își doresc acești nativi.

Balanță

Balanțele vor avea o perioadă mai agitată, vor fi puși să facă mai multe drumuri poate în interes de serviciu și sunt nemulțumite de modul în care îi tratează anumite persoane.

Luna nouă în zodia Leu pe 28 Iulie 2022. Cum impactează zodiile acest aspect astrologic

Luna nouă în zodia Leu pe 28 Iulie 2022. Cum impactează zodiile acest aspect astrologic

[Sursa foto: PixaBay]
 

Citeste si: Chiron se află retrograd în Berbec, începând cu 19 iulie 2022. Cum vor fi influențate zodiile de acest aspect

Scorpion

Scorpionii îi pot impresiona pe cei din jur cu unele vești neașteptate. Acești nativi vor fi apreciați pentru succesul lor, mai ales în planul afacerilor.

Săgetător

Săgetătorii se bucură de reușite și petrec clipe de neuitat alături de persoanele dragi.

Capricorn

Capricornii se pot implica într-o nou proiect bănos și de lungă durată. Vor avea noi responsabilități, noi provocări pe plan profesional. Unii pot primi o apreciere aparte. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Luna nouă în zodia Leu pe 28 Iulie 2022. Cum impactează zodiile acest aspect astrologic

Luna nouă în zodia Leu pe 28 Iulie 2022. Cum impactează zodiile acest aspect astrologic

[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

Vărsătorii pot începe un nou capitol  în plan sentimental sau pot iniția noi proiecte. Li se cer foarte multe lucruri brusc, așa că trebuie să învețe să prioritizeze acțiunile și să ia decizii cât mai rapid și corect.

Citeste si: Horoscop: Zodiile care se vor căsători în anul 2023: Cererea în căsătorie urmează

Pești

Peștii pot avea un final de lună complet diferit față de cum se așteptau. Sunt mai puși pe distracție ca oricând, dar și pe cheltuit.

Când va fi următoarea lună nouă?

Următoarea lună nouă se va forma la data de 24 septembrie 2022.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si