Lună Nouă iulie 2023.  Când luna nu este luminată sau nu poate fi văzută, atunci înseamnă că este lună nouă.  Faza Lunii noi  este atunci când, în cursul orbitei sale, satelitul se intrepune între Pământ și Soare.

În timpul acestei faze nu este posibilă vederea Lunii deoarece ea este prezentă "pe cerul zilei", la mică distanță de Soare. 

Lună Nouă iulie 2023. Pe ce dată are loc și cum influențează zodiile?

Lună Nouă iulie 2023. Pe ce dată are loc și cum influențează zodiile?

De asemenea, în cadrul acestor cicluri se produce iluminarea sau ascunderea totală a lunii.

Când se rotește un sfert din tură și putem vedea doar jumătate din lună luminată are loc semilună, când poate fi văzută în totalitate, când Pământul se aliniază cu Soarele, are loc luna plină.

Luna Nouă va avea loc pe 3 iulie. Luna Plină va fi pe 18 iulie. Primul pătrar va avea loc pe 10 iulie și ultimul pătrar va fi pe 25 iulie.

Cum sunt influențate zodiile de Luna Nouă?

Berbec

Berbecii se vor focusa pe muncă și vor fi mult mai concentrați pe obiectivele lor.

Este posibil ca acești nativi să primească noi sarcini, lucru care îi va obosi destul de mult. Totodată, vor desfășura activități care le va crește stima de sine.

Taur

În această perioadă, Taurii sunt mult mai optimiști, lucru care îi va ajuta să își îmbunătățească stilul de viață.

Vor evolua în direcția pe care și-au propus-o.

Lună Nouă iulie 2023. Pe ce dată are loc și cum influențează zodiile?

Lună Nouă iulie 2023. Pe ce dată are loc și cum influențează zodiile?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, vor fi plini de energie și foarte creativi. Își doresc să se distreze mai mult. Se vor concentra cu greu la problemele legate de locul de muncă.

Gemeni

Gemenii vor avea o perioadă excelentă din punct de vedere financiar. Vor reuși să strângă o sumă importantă de bani, cu care își vor plăti datoriile. Vor putea investi bani în bunuri valoroase.

În această perioadă, vor reuși să se debaraseze de lucruri inutile pentru ei. De asemenea, persoanele singure au șanse reduse să înceapă o relație de lungă durată. Sănătatea le va permite să își deruleze activitățile așa cum își doresc.

Rac

Pentru Raci este o perioadă în care vor reuși să își analizeze partea financiară și să se pună în picioare. Dacă până în acest moment au avut probleme financiare, iată că din acest moment totul se va așeza. Este momentul ideal să își facă planuri pe care le pot duce la capăt.

Leu

Leii vor munci mai mult pentru a-și asigura o stabilitate financiară. Unii dintre ei ar putea să se reorienteze spre un nou loc de muncă. Din punct de vedere al carierei, aceștia vor avea parte de o perioadă excepțională.

Nativii Leu trebuie să înceapă să gândească în așa fel încât să găsească soluții pentru orice problemă.

Fecioară

Fecioarele au parte de multă creativitate. Vor găsi o serie de soluții pentru orice problemă pe care o întâlnesc. De asemenea, se vor îngriji mai mult de sănătate și vor încerca să adopte un stil de viață cât mai sănătos. În această lună se pot întâlni cu trădarea și minciuna.

Balanță

Citește și: Marte în Fecioară, începând cu 10 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie

Balanțele se simt epuizate și își doresc să petreacă mai mult timp în singurătate. Luna Nouă le aduce Balanțelor o perioadă favorabilă referitor la relațiile sociale. Vor fi în centrul atenției și vor simți nevoia de a interacționa cu ceilalți. Este o perioadă ideală pentru a-și exprima ideile și opiniile într-un mod echilibrat și diplomatic.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de multe idei ingenioase. Acest lucru îi poate ajuta din punct de vedere al carierei.

Lună Nouă iulie 2023. Pe ce dată are loc și cum influențează zodiile?

Lună Nouă iulie 2023. Pe ce dată are loc și cum influențează zodiile?

De asemenea, este benefică munca în echipă, mai ales dacă au un punct comun și anumite sarcini pe care să le ducă la bun sfârșit. Calendarul social va fi plin, așadar este momentul să vă ocupați acte de caritate.

Săgetător

Săgetătorii se vor îndrepta spre o reușită și își vor dori mai mult de la ei. Se vor concentra, de asemenea, pe viitor și pe valoarea muncii pe care o prestează. Vor munci cu mai mult entuziasm și vor fi mai productivi. De asemenea, se vor mișca rapid și vor știi exact ce urmează să facă.

Capricorn

Capricornii vor experimenta lucruri noi. De asemenea, vor dori să călătorească și să viziteze locuri pe care nu le-au văzut până acum. De asemenea, se vor dedica mai mult vieții personale. Vor încerca să treacă peste hopurile din ultima perioadă.

Vărsător

Vărsătorii vor dori să renoveze și să își mărească spațiul din casă. De asemenea, vor cumpăra obiecte noi pentru decor. Vor dori să petreacă mai mult timp cu familia și oamenii dragi din viața lor. Financiar, vor trece printr-o perioadă de blocaje. Trebuie să fie mai cumpătați și să nu mai cheltuie excesiv.

Pești

Peștii vor dori mai multă stabilitate financiară. De asemenea, vor găsi proiecte noi în care să se implice. Este posibil să apară câteva conflicte în viața lor, dar vor reuși să le depășească cu mult tact. 

Lună Nouă iulie 2023. Pe ce dată are loc și cum influențează zodiile?

Lună Nouă iulie 2023. Pe ce dată are loc și cum influențează zodiile?

Este o perioadă în care ar fi bine să cereți părerea unui specialist cu privire la starea voastră de sănătate.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Lună Plină iulie 2023. Pe ce dată are loc și cum influențează zodiile?

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si