Luna Nouă septembrie 2022. Pe 26 septembrie Luna Nouă intră în zodia Balanță. Iată ce se va întâmpla cu nativii din zodiac care se vor izbi de încurcături și mici piedici!

Ciclul lunar este alcătuit din 28 de zile și format din patru faze principale. Iată care sunt acestea:   Luna Nouă, Primul Pătrar (Primul Sfert), Luna Plină, Ultimul Pătrar (Al doilea trimestru).

Luna Noua septembrie 2022

Când luna nu este luminată sau nu poate fi văzută, atunci când vrea să fie lună nouă.  Faza Lunii noi   este atunci când, în cursul orbitei sale, satelitul se interpune între Pământ și Soare. În timpul acestei faze nu este posibil să se vadă Luna deoarece este prezentă "pe cerul zilei", la mică distanță de Soare. 

Cum vor fi zodiile influențate de Luna Nouă?

Iată ce se va întâmpla cu zodiile când Luna Nouă va intra în Balanță!

Berbec

Berbecii devin mai deschiși, au tendința să asculte mai mult, să accepte sfaturile și părerile celor din jur. Au multe planuri de viitor asupra cărora se concentrează și analizează fiecare detaliu.

Taur

Taurii se bucură de fiecare moment pe care îl petrec alături de cei dragi.

Sunt mai atenți și mai răbdători cu cei din jurul lor. 

Gemeni

Gemenii au parte de situații dificile din punct de vedere financiar. Unele achiziții de valoare pot fi adevărate capcane pentru Gemeni.

Citeste si: Horoscop 21 septembrie 2022. Zodia care se simte copleșită de emoții

Luna Nouă septembrie 2022

Luna Nouă septembrie 2022: Cum vor simți zodiile acest fenomen astronomic?

[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Racii încep să își recunoască o parte din greșelile trecutului. În unele relații vor lua lucrurile de la zero și vor aborda oamenii în alte moduri.

Leu

Leii duc anumite bătălii din care vor ieși învingători. Cel mai probabil este vorba despre un conflict de idei.

Fecioară

Fecioarele se vor bucura de momente frumoase pe care le vor petrece în compania prietenilor de suflet. Luna Nouă îi va transforma în firi mai sociabile și mai implicate în activitățile de grup.

Balanță

Balanțele vor face tot ce le stă în putere pentru a se integra în cercuri noi. Sunt deschise, sociabile și ambițioase.

Scorpion

Scorpionii vor să lenevească. Vor doar să se relaxeze și să petreacă timp singuri. Au nevoie de odihnă și de organizare a propriilor gânduri.

Săgetător

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Săgetătorii depun efort pentru a ieși primii la locul de muncă. Vor să aibă cele mai bune rezultate. Vor reuși să se facă remarcați.

Luna Nouă septembrie 2022

Luna Noua septembrie 2022: Cum vor simți zodiile acest fenomen astronomic?

[Sursa foto: PixaBay]

Capricorn

Capricornii au tendința de a pune paie pe foc într-un conflict unde chiar nu este cazul să intervină. Dacă se bagă, riscă să se aleagă cu probleme.

Vărsător

Vor fi prinși între ciocan și nicovală. Vor fi nevoiți să împace două persoane apropiate lor care nu se înțeleg. Totul stă în puterea lor.

Pești

Peștii se axează pe activități noi. Își doresc să evolueze, să învețe lucruri noi și să le arate celor din jur că pot face cu succes și alte lucruri care nu este în pregătirea lor profesională.

Citeste si: Horoscop 2023 Scorpion. Sufletul pereche îți va ieși în cale!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si