În această lună vom asista la evenimentul astronomic al Lunii Pline în Scorpion, pe data de 23 aprilie 2024. Acesta ne îndeamnă să săpăm adânc în sufletul nostru și să răscolim sentimentele, cât mai în profunzime.

Este posibil ca, în general, să simțim nevoia de a schimba ceva pe plan emoțional, poate mai mult decât oricând, chiar dacă nu ne va fi ușor. Un lucru este sigur, anume că această perioadă ne face să respingem relațiile superficiale.

Află în continuare care sunt zodiile care au parte de vești bune, în urma Lunii Pline în Scorpion.

Cum ne afectează Luna Plină în Scorpion? Are loc pe 23 aprilie 2024

Luna Plină în Scorpion este unul dintre cele mai importante momente din această lună. Cei care își doresc să se conecteze cu adevăratul sine, din punct de vedere energetic, trebuie să acționeze cu pasiune pentru a-și putea atinge obiectivele. Această Lună Plină ne oferă ocazia de a transforma orice aspect al vieții noastre. 

Citește și: Luna Nouă în aprilie 2024: Zodiile care vor avea parte de un moment unic

În general, la Lună Plină, este bine să ne manifestăm intențiile din prezent, dar și din trecut. Ideea este că tot ceea ce semănăm putem culege în această zi cu Lună Plină. 

luna plina

Luna Plină în Scorpion este unul dintre cele mai importante momente din această lună și are loc pe 23 aprilie 2024.

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Zodiile care beneficiază din plin de această Lună Plină în Scorpion sunt Racul, Peștii, Fecioara și Capricornul.

Aceste zodii trebuie să fie atente la oportunitățile care apar și să își dea o șansă. Ar putea reuși chiar mai bine decât s-au gândit, iar norocul poate fi în orice moment de partea lor, conform astrocalendario.com

La Luna Plină din aprilie 2024, unele zodii pot avea parte de momente unice, de situații deosebit de importante pentru viitorul lor, din punct de vedere emoțional și amoros, așa că este bine să fie pe fază.

Zodiile care vor avea parte de dezechilibru, cel puțin în ceea ce privește comunicarea și relațiile sociale, sunt Vărsătorul și Leul. Acești doi nativi pot avea parte de momente mai dificile dacă nu sunt atenți la nevoile celor din jur sau dacă îi lasă pe ceilalți să treacă peste cuvântul lor.

Pentru restul zodiilor, acest fenomen le va oferi șansa de a-și promova propriile inițiative sau proiecte și este posibil ca ele să găsească sprijin și înțelegere la oamenii din jur. Este o perioadă în care veștile bune sunt destul de multe, chiar și pentru zodiile menționate anterior. Diferența stă în modul în care fiecare profită de pe urma Lunii Pline în Scorpion.

Citește și: Horoscopul lunii aprilie 2024: Zodiile care încep luna cu dreptul. Totul le merge ca pe roate

Luna Nouă din aprilie 2024 este numită și „Lună Roz”

„Luna Roz” este un nume atribuit acestui fenomen, dar doar atunci când se întâmplă în luna aprilie. 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Luna nu va fi într-adevăr roz, ci este mai mult vorba despre începutul unei noi perioade, în care natura revine la viață, iar o nouă perioadă prosperă poate începe.

luna plina roz

Luna Plină din aprilie 2024 este denumită și „Lună Roz”.

[Sursa foto: Freepik]

În această perioadă înflorește o floare sălbatică, originară din America de Nord, numită „Phlox subulata”. Potrivit almanac.com, este vorba despre o simplă asociere sezonieră.

Există și o mică poveste în spatele acestui fenomen de „Lună Roz”. Americanii obișnuiau să sărbătorească venirea primăverii cu această floare care mai mereu atrăgea fluturi în jurul ei și care se deschidea la începutul anotimpului cald. Această floare este văzută drept un vestitor al speranțelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si