Lună plină în Balanță pe 16 aprilie 2022. Cum vor fi afectate zodiile. Fenomenul de Lună Plină se va forma în zodia Balanță pe data de 16 aprilie 2022. Astfel, energia Lunii va da putere mai multor semne zodiacale pentru a finaliza anumite proiecte pe care le-au lăsat neterminate ori pentru a începe unele noi. Aici poate fi vorba și despre relațiile cu anumite persoane din trecut, aceste relații se pot relua sau se pot încheia definitiv.

Cum se manifestă Luna plină în zodia Balanței?

Luna Plină este un moment al “culesului“, astfel în această perioadă culegem ce am semănat în bine sau în rău de luna nouă, iar trecutul este analizat, răsplătit sau îndepărtat. Lunile pline sunt cunoscute și pentru faptul că reaprind sentimente și emoții intense. 

Luna Plină în Balanță ne cere în egală măsura să căutăm  armonia în noi înșine dar și în cei din jurul nostru. Însă, ne avertizează că Dumnezeu va aduce la judecată fiecare faptă, inclusiv orice lucru care până acum a fost ținut ascuns. 
Astfel, cu cât tindem mai mult să luptăm, să rezolvăm lucrurile prin agresivitate cu atât lucrurile se încurcă și mai mult.

Citeste si: Horoscop săptămânal 11- 17 aprilie 2022. O săptămână de vis pentru unele zodii. Noroc mare în plan financiar

De asemnea, Luna Plină în Balanță ne mai transmite faptul că trebuie să ne concentrăm mai mult pe chestiunile legate de toleranță, diplomație, pace, înțelegere, rafinament și cooperare. Odată ce apele s-au liniștit, putem evalua mai bine ce trebuie să facem mai departe. Trebuie să invațăm, însă, să simplificăm lucrurile, să invățăm ca nu putem acționa benefic dacă suntem într-o luptă continuă cu noi inșine, dar și cu cei din jur.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Luna plina in Balanta pe 16 aprilie 2022. Cum vor fi afectate zodiile

Luna plina in Balanta pe 16 aprilie 2022. Cum vor fi afectate zodiile

[Sursa foto: PixaBay]

Cum sunt influentate zodiile de Luna plina in Balanta

Berbec

Berbecii sunt puși pe fapte mărețe în luna aprilie, iar asta se va vedea cel mai bine odată cu Luna Plină. Data de 16 aprilie poate veni cu semnarea unui contract bănos și noi planuri de viitor.

Taur

Taurii pot face compromisuri în această perioadă și sunt extrem de determinați să dovedească abilitățile pe care le au în gestionarea crizelor de la locul de muncă.

Citeste si: Zodiile care vor avea noroc la bani în a doua jumătate a anului 2022

Gemeni

Nativii zodiei gemeni sunt prinși în situații mai complicate. Trebuie să fie prezenți în mai multe locuri, uneori chiar să facă pace între persoane sau tabere care nu se suportă. Însă, iese la iveală capacitatea lor de a media conflictele.

Rac

Racii au o perioadă extrem de bună cu ocazia Lunii Pline.. Nu e exact așa cum se așteptau, dar cert este că nu au deloc motive să se plângă.

Leu

Pentru lei urmează noi direcții în carieră și în planul sentimental și sunt extrem de concentrați pe ideile pe care le vor îmbrățișa.

Fecioară

Fecioarele sunt plini de energie și emoții intense. Se poate spune că acest an începe pentru ele abia în 16 aprilie. Luna Plină le dă o forță cu care rar s-au întâlnit.

Citeste si: Marte intră în Pești începând cu 14 aprilie 2022. Cum sunt influențate zodiile

Balanță

Balanțele devin și mai ambițioase și își fac planuri mărețe. Pentru acești nativi, există avantajate în planul financiar. 

Luna plina in Balanta pe 16 aprilie 2022. Cum vor fi afectate zodiile

Luna plina in Balanta pe 16 aprilie 2022. Cum vor fi afectate zodiile

[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Scorpionii sunt preocupați în special de sufletul lor în această perioadă. Unii se pot îndrăgosti la prima vedere.

Săgetător

Săgetătorii reușesc să facă pace cu persoane cu care nu au mai vorbit de foarte mult timp. Se anunță mari schimbări în viața acestor nativi.

Capricorn

Capricornii ar putea fi mai irascibili decât de obicei. Nu sunt tocmai în apele lor. Luna Plină le perturbă liniștea.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Zodiile care vor cunoaşte fericirea adevărată în curând

Luna plina in Balanta pe 16 aprilie 2022. Cum vor fi afectate zodiile

Luna plina in Balanta pe 16 aprilie 2022. Cum vor fi afectate zodiile

[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

Vărsătorii prind gustul succesului și împărtășesc cu oamenii din jur reușitele pe care le au. Este o perioadă glorioasă pentru ei.

Pești

Peștii sunt într-o dispoziție extrem de bună. Unii dintre ei ar putea porni într-o călătorie cu iz spiritual, inițiatic.

Când va fi următoarea lună plină?

Următoarea Lună Plină va avea loc pe data de 16 mai 2022. Când se rotește un sfert din tură și putem vedea doar jumătate din lună luminată are loc semilună, când poate fi văzută în totalitate, când Pământul se aliniază cu Soarele, are loc luna plină. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si