Lună plină în Capricorn în 13 iulie 2022. Află ce zodii vor fi afectate direct de luna plină în Capricorn din 13 iulie 2022!

Pe 13 iulie 2022 avem Luna plina în Capricorn

Luna Plină de pe 13 iulie 2022 în zodia Capricorn va pune accentua emoțiile și pe relațiile dintre oameni, mai ales pe acele prietenii care au fost greu încercate în ultima perioadă.

Cum impactează zodiile Luna plină în Capricorn

Luna Plină în Capricorn din 13 iulie se formează odată cu Soarele în zodia Racului. Faza de lună plină este cunoscută pentru faptul că readuce sentimente și emoții din trecut, dar și unele situații nerezolvate.

Berbec

Cei din zodia berbec se vor concentra mai mult pe sectorul carierei, dar și pe comunicare cu cei din jur. Aceștia pot interacționa cu cineva din trecut.

Citeste si: Horoscop săptămânal 4 iulie 2022- 10 iulie 2022. O săptămâna de vis pentru trei zodii. Nimic nu le va sta în cale!

Taur

Taurii au o perioadă mai dificilă sin punct de vedere sentimental. Luna Plină va pune accentul pe situațiile nerezolvate la timp. Pot apărea contexte care le vor deschide ochii cu privire la oamenii din jurul lor.

Gemeni

Gemenii se pot simți dezorientați  și agitați din cauza unor vești destul mai puțin plăcute despre unii prieteni. Pot ieși la iveală mai multe adevăruri ascunse.

Rac

Racii se gândesc să se implice în proiecte no i, care să le aducă profit. Mulți dintre nativii de apă ar putea să facă o schimbare majoră în plan profesional. 

Leu

Luna plină le poate aduce leilor o mulțime de ocazii interesante de a avea succes în plan financiar. Se vor concentra mai mult pe proiectele pe care le-au tot amânat.

Citeste si: Mercur intră în Rac începând cu 5 iulie 2022. Cum sunt influențate zodiile

Fecioară

Fecioarele vor avea o dispoziție destul de bună. Odată cu luna plină li se va clarifica o anumită situație legată de relația de cuplu. Vor face eforturi mari pentru oamenii cu care nu se înțeleg foarte bine. 

Balanță

Balanțele vor fi mai motivate să facă acele lucruri de care înainte se fereau.

Scorpion

Scorpionii pot avea mari regrete în această perioadă. Li se va arăta adevărata față a unor apropiați.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Luna Plină iulie 2022: Zodiile care au parte de un moment special!

Săgetător

Săgetătorii pot călători undeva unde își doreau de mult timp. Luna Plină le dă un sentiment aparte, o energie debordantă. Sunt mai extrovertiți de cât de obicei.

Capricorn

Capricornii renunță la orgoliul și fac pace cu anumite persoane cu care au fost în conflict.

Citeste si: Când se termină perioada în care mercur este retrograd?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Vărsător

Vărsători pot încheia anumite proiecte la care au lucrat din greu. Vor avea o dispoziție foarte bună.

Pești

Nativii pești nu vor fi prea influențați de luna plina din 13 iulie. Totul va decurge așa cum și-au propus. Sunt mulțumiți de statutul lor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si