În februarie, avem o Lună Plină, care se va întâmpla în semnul Leului, mai exact în jurul orei 18:59.

Cum se manifestă Luna Plină in zodia Leului?

De această dată, va fi o Lună Plină la gradul 27-28, cu Soarele în Vărsător, iar Luna în Leu. Această Lună Plină se va resimţi foarte mult în astrogramele celor care au semnul de Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător, mai ales de cei care au planete personale în ultimele 5 grade ale acestor semne.

Nu este deajuns că aţi fost încercaţi anul trecut, iată că şi această Lună Plină vine probabil să vă amintească anumite situaţii din trecut.

Totodată, soarele va fi în casa a 6-a şi Luna va fi în casa a 12-a. Luna plină din 16 februarie este poate fi cea a purificării unei relaţii, a vindecării unei relaţii, a conştientizării faptului că, până la a-l vindeca sau schimba pe celălalt, hai să începem cu noi.

Luna plină în semnul Leului, poate aduce purificare, pentru că ascendentul Lunii pline este în Fecioară, Vorbim de purificare, de detoxifiere, de dezinfectare. De asemenea, ne curățăm sufletul de orgoliu, de furia care duce la victimizare.

Luna plină în Leu pe 16 februarie 2022. Cum vor fi afectate zodiile

Luna plină în Leu pe 16 februarie 2022. Cum vor fi afectate zodiile

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Fazele lunii în 2022. Când este luna plină si luna nouă anul acesta

Ce zodii sunt influențate de Luna Plină în Leu?

Taur 

În luna februarie, astrele vă recomandă să fiţi mai prudent. Voi sunteţi de obicei aşa, dar acum este mai mare nevoie să fiţi aşa, mai ales pentru voi. Să nu credeţi tot ce auziţi de alte persoane, mai ales dacă vorbim de planul profesional.

Puteţi să primiţi un proiect sau o sarcină care să vă arate că nu e locul vostru acolo, astfel încât atunci când vine Luna Plină de pe 16 februarie să vă dați seama că trebuie să plecați cât mai repede dina cel loc.

Leu 

Luna Plină care are loc în zodia voastră pe data de 16 februarie, vă va obliga să vă dați seama de toate efectele deciziilor pe care le-aţi luat pe plan relaţional, cel puţin în ultima jumătate de an. Că sunt bune, că sunt mai puţin bune, nu contează. Cert este că undeva pe la jumătatea lunii, aveţi nevoie să ieşiţi mai mult din casă, indiferent unde.

Citeste si: Horoscop martie 2022. Trei zodii își întâlnesc marea iubire. Norocul bate la ușă pentru unii nativi

Scorpion 

Pentru scorpioni este important să îți găsească un echilibru între job şi casă sau să acorde acelaşi interes pentru rezolvarea problemelor din familie, dar şi pentru cele de la serviciu. Totodată, relaţiile cu colegii trebuie să fie foarte închegate şi dacă nu va fi cazul, veţi fi nevoiţi să faceți un efort în acest sens. Sfatul astrelor este să nu iei nimic personal. Dacă ceva din comportamentul colegilor sau prietenilor te irită, înseamnă că acea parte este în tine, că nu ţi-o accepţi, că treci printr-un moment mai greu. 

Vărsător

Pentru cei născuți în semnul vărsătorului, Luna Plină de pe 16 februarie aduce atenţia pe partener sau pe oamenii foarte importanţi din viaţa voastră şi să vă daţi seama dacă oamenii ăştia vă

ajută sau nu vă ajută. O să vă întrebați dacaî are rost să vă sacrificaţi pentru ei sau nu. Casa a 12-a vorbeşte şi despre sacrificiu, dar despre sacrificiul de dragul de a fi victimă. 

Când va fi următoarea Luna Plină?

Următoarea Lună plină va avea loc pe 18 martie 2022.

În acest an vor exista 12 luni pline, iar două dintre ele se reprezentate ca „superluni”. Definiția fundamentală a unei superluni prezintă în general o lună plină care este mai strălucitoare și mai aproape de Pământ decât în ​​mod normal și, astfel, pare mai mare pe cerul nopții.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Mercur retrograd în 2022. Patru hop-uri importante: Zodiile care vor avea de trecut teste grele

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si