Lună Plină în Scorpion pe 5 mai 2023.   La data de 5 mai, Luna, Soarele și Pământul se aliniază, iar planeta noastră ajunge între celelalte două corpuri cerești. 

În unele culturi, consideră că eclipsele de Lună vin cu diferite schimbări de dispoziție și transformări, fie ele pozitive sau negative. 

Așadar, cum sunt influențate zodiile de Luna Plină în Scorpion?

Cum vor fi zodiile influențate?

Berbec

Ai parte de o perioadă mai stresantă, deoarece te confrunți și cu o problemă de sănătate. Este vorba despre o afecțiune mai veche pe care nu ai tratat-o la timpul potrivit.

Taur

Pentru tine se anunță câteva pierderi financiare. Astfel, trebuie să ai răbdare și să te gândești foarte bine înainte de a face o cheltuială posibil inutilă. 

Gemeni

Această perioadă este în favoarea ta, așa că profită la maxim de creativitatea ta și lasă emoțiile să îți controleze acțiunile. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Eclipsa de soare hibridă: Ce efect are asupra zodiilor

Rac

Vei fi foarte sensibil în această perioadă. Nu lăsa negativismul să-și spună cuvântul și încearcă să îl învingi, dând dovadă de maturitate.

Leu

Trebuie să fii răbdător, deoarece vei fi pus la încercare. E posibil să ai parte de anumite întârzieri la locul de muncă sau în viața personală.

Fecioară

Lună Plină în Scorpion pe 5 mai 2023. Cum vor fi zodiile influențate?

Lună Plină în Scorpion pe 5 mai 2023. Cum vor fi zodiile influențate?

[Sursa foto: PixaBay]

Ești implicat în mai multe afaceri și, totodată, activități. De asemenea, încearcă să îți gestionezi mult mai bine finanțele.

Balanță

Nu te vei putea abține, iar irascibilitatea ta se va da de gol în această perioadă. Ai nevoie de mai mult auto-control și doar tu te poți ajuta în acest sens.

Scorpion

Vei avea parte de anumite bariere în viața profesională, prin urmare va trebui să te străduiești să fii mai bun în ceea ce faci pentru a vedea roadele muncii tale.

Săgetător

Ești hotărât să dai tot ce ai mai bun și să muncești în această perioadă. Energia ce radiază în jurul tău este una cât se poate de bună și te ajută să faci față oricărui obstacol.

Capricorn

Lună Plină în Scorpion pe 5 mai 2023. Cum vor fi zodiile influențate?

Lună Plină în Scorpion pe 5 mai 2023. Cum vor fi zodiile influențate?

[Sursa foto: PixaBay]

Familia este alături de tine în orice decizie luată. Cei dragi simt că ai nevoie de ajutorul lor și îți sar în ajutor, fără ca tu să le spui că te afli în dificultate.

Vărsător

Vrei să ajungi sus, însă încearcă să nu depui un efort colosal, deoarece poate să nu fie în avantajul tău.

Încearcă să ai răbdare și să înveți din orice greșeală.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Inelele prin care simți bătăile inimii partenerului, înlocuiesc verighetele tradiționale

Pești

Fii deschis provocărilor, deoarece ai șansa de a păși într-un nou domeniu. E posibil să ai parte de anumite piedici la locul de muncă, însă maturitatea și experiența ta profesională te vor ajuta să treci peste ele cu brio.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si