Se anunță o săptămână plină de iubire. Horoscopul săptămânal 19-25 iulie 2021 ne arată ca Planeta Venus își începe tranzitul în semnul Fecioarei și aveți șansa să vă exprimați dragostea. Iar vibrația săptămânii este 2 și aduce armonie. Iată ce surprize au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte.

In aceasta saptamana planeta iubirii, Venus, isi incepe tranzitul in semnul fecioara. Toti veti fi creativi si veti gasi modalitati prin care sa va exprimati dragostea.

Modalitati practice.

Horoscop săptămânal 19-25 iulie 2021 pentru toate zodiile

In aceasta saptamana ne bucuram si de luna plina, de data aceasta in semnul varsator. O luna plina care agita, care scoate la suprafata tot ceea ce trebuie eliberat.

Berbec

Berbecii au o saptamana agitata, prietenii va dau batai de cap, insa cele din urma, veti gasi solutii pentru toate problemele, in dragoste aveti mai multa initiativa.

Citeste si: Horoscop. Zodia pe care NU o iubeşte nimeni

Taur

Taurii au succes la locul de munca in aceasta saptamana, rimiti bonuri si ceva avantaje. Acasa lucrurile se echilibreaza, aveti armonie si pace.

Gemeni

Gemenii au parte de calatorii in aceasta saptamana, reusiti in tot ceea ce va propuneti. Daca aveti examene sau interviuri, veti face fata cu succes.

Rac

Racii au o saptamana spectaculoasa, in special pe sectorul financiar. Puteti sa primiti mai mult, fie de la partener, fie poate o mostenire, de care nu stiati, conform  horoscopului săptămânal pentru 19- 25 iulie 2021

Leu

Nativii leu au parte de rasturnari de situatie si agiatatie in special pe sectorul amoros. Ascultati-vfa intuitia si nu ascultati zvonurile prietenilor vostri.

Fecioară

Fecioarele sunt hotarate si foarte ambitioase in aceasta saptamana. Incepeti o dieta si ceva miscare la sala de sport sau poate in natura.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si:  Zodiile care se vor căsători în 2021. Bat clopote de nuntă

Balanţă

Balantele sunt bantuite de recut in aceasta saptamana, aveti parte de reintalniri cu iubirile voastre din adolescenta. Fiti mai atenti la cheltuielile pe care la faceti.

Luna Plină iulie 2021. Horoscop săptămânal 19-25 iulie 2021
Luna Plină iulie 2021. Horoscop săptămânal 19-25 iulie 2021

Scorpion

Scorpionii au parte de reintalniri cu familia. O reuniune pentru a sarbatori ceva, fie e un botez, fie e o cumetrie, o logodna, o nunta, insa va bucurati alaturi de cei dragi.

Săgetător

Planurile sagetatorilor vor suferi amanari si modificari, este timpul sa va adaptati indiferent de situatie. Aveti ceva discutii cu fratii, cu surorile in privinta unei mosteniri.

Capricorn

Capricornii vor lua decizii importante in special pe sectorul financiar. Este o saptamana in care puteti sa dati lovitura daca spuneti da tuturor sanselor care vor aparea.

Citeste si: Horoscop. Zodia care NU va iubi niciodată cu adevărat

Vărsător

Varsatorii au parte de o saptamana agitata, datorita lunii pline care se formeaza in semnul vostru. Fiti atenti la gandurile si emotiile voastre, exprimati-le si nu le mai tineti in interior deoarece va vor macina si veti ajunge intr-o stare de melancolie.

Horoscop săptămânal 19-25 iulie 2021
Horoscop săptămânal 19-25 iulie 2021

Peşti

Pestii au parte de o saptamana cu intamplari neobisnuite. Ascultati-va intuitia si lasati lucrurile sa se aseze de la sine. Credinta este foarte importanta pentru voi in aceasta saptamana.

Vibratia saptamanii este doi, aduce cooperare si armonie. Sunteti atenti la relatiile cu femeile din viata voastra, este timpul sa imbunatatiti aceste relatii. Doiul aduce si nehotarare si va incarca cu energiile negative ale celor din jur. Protejati-va mai mult si incarcati-va in natura.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si