Luna Plină iunie 2023. În ceea ce privește fazele lunii, acestea reprezintă, de fapt, o parte luminată ce poate fi văzută de un observator.

Există mai multe faze ale lunii. Prima fază este Luna Nouă sau Luna Întunecată. Are loc în momentul în care Soarele, cât și Luna se află în opoziție față de Pământ.

Aceste faze ale lunii se produc în momentul în care Pâmântul, Luna și Soarele sunt în aceeași linie.

Când va fi Lună Plină în 2023?

Luna Plină iunie 2023. Când pică? Cum sunt impactate zodiile?

Luna Plină iunie 2023. Când pică? Cum sunt impactate zodiile?

[Sursa foto: PixaBay]

Luna Plină reprezintă perioada în care Luna văzută de pe Pământ este în totalitate luminată de Soare.

În luna iunie, Luna Plină va avea loc pe 4 iunie, la ora 6.41 AM.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Fazele lunii iunie 2023. Când este Lună Nouă și Lună Plină?

În ceea ce privește energia Lunii, aceasta este una foarte puternică. În această perioadă ne poate fi afectată sănătatea, potrivit tradițiilor. Oamenii considerau încă din străbuni că luna are un efect asupra emoțiilor, recoltelor, valurilor, animalelor.

De asemenea, în această perioadă este indicat să ne detoxifiem organismul.

Cum sunt impactate zodiile?

Berbec

În această perioadă, nativii Berbec vor înceta speculațiile care au fost făcute recent despre ei. Întotdeauna va ieși la suprafață adevărul. De asemenea, aceștia se vor simți cu adevărat eliberați de o povară. Trebuie să aibă mai multă încredere în ei și în potențialul lor!

Taur

Taurii vor avea parte de noi oportunități în planul profesional.

Aceștia vor primi o ofertă de job, pe care ar fi bine să nu o refuze. Totuși, trebuie să se gândească bine la decizia pe care vor să o ia, pentru a nu se risca.

Gemeni

În această perioadă, Gemenii vor fi destul de stresați și de agitați. Pot începe câteva conflicte cu persoanele apropiate lor. Trebuie să încerce să aibă grijă la cuvintele pe care le spun. Unele cuvinte pot răni foarte mult.

Rac

Racii vor avea parte de o perioadă plină de cheltuieli. Trebuie să învețe să economisească bani și să nu mai dea bani pe orice lucru de care nu au neapărat nevoie.

Leu

Luna Plină iunie 2023. Când pică? Cum sunt impactate zodiile?

Luna Plină iunie 2023. Când pică? Cum sunt impactate zodiile?

[Sursa foto: PixaBay]

Leii se vor focusa foarte mult pe fapte bune și gesturi deosebite pentru cei din jur. Simt că trebuie să ajute oamenii cât mai mult, pentru a le aduce un zâmbet pe chip. Nu trebuie să uite că orice lucru se întoarce!

Fecioară

Fecioarele trebuie să fie mult mai atente la persoanele pe care le au lângă ele. Chiar dacă zâmbesc, nu înseamnă că sunt prieteni. Vor conștientiza care sunt oamenii pe care trebuie să îi aibă, de fapt, lângă ele.

Balanță

Balanțele trebuie să se organizeze mai bine perioada care vine. Acestea au lucruri pe care nu le-au rezolvat încă și se simt foarte copleșite. Trebuie să își gestioneze timpul cât mai eficient, pentru a duce totul la bun sfârșit.

Scorpion

Scorpionii sunt puși pe fapte mari! Vor să facă surprize frumoase celor din jur. Vor reuși să surprindă apropiații cu lucruri speciale, drept recunoștință. Binele făcut odată nu se uită niciodată!

Săgetător

Săgetătorii au în plan să se plimbe în următoarea perioadă. Își doresc să viziteze cât mai multe locuri cu persoana iubită sau prietenii, lucru care se va și întâmpla. Profitați de vremea frumoasă de afară!

Capricorn

Luna Plină iunie 2023. Când pică? Cum sunt impactate zodiile?

Luna Plină iunie 2023. Când pică? Cum sunt impactate zodiile?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Capricornii se vor împăca în următoarea perioadă cu o persoană cu care nu au mai vorbit de ceva vreme. Acest lucru îi va bucura, deoarece simțeau o povară distanța dintre ei. Profesional, o nouă oportunitate de job apare pe neașteptate!

Vărsător

Pentru Vărsători, Luna Plină aduce provocări în următoarea perioadă. Vor apărea lucruri noi, cu care nu s-au mai confruntat până în prezent. Toate aceste provocări îi vor determina să fie mult mai puternici!

Pești

Luna Plină iunie 2023. Când pică? Cum sunt impactate zodiile?

Luna Plină iunie 2023. Când pică? Cum sunt impactate zodiile?

[Sursa foto: PixaBay]

Pentru Pești, Luna Plină vine cu multă liniște. Vor reuși, în sfârșit, să lase problemele și energia negativă deoparte. De asemenea, se vor bucura de clipe frumoase alături de cei dragi.

Citește și: Horoscop iunie 2023: Dragostea se arată la față pentru aceste zodii. Ce ne spun astrele?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si