Lună Plină septembrie 2022. Pe data de 10 septembrie se va forma Luna Plină în zodia Pești. Luna Plină în zodia Pești este despre vindecare spirituală, chiar și vindecare trupească. Acest fenomen de lună nouă va aduce speranță în viețile multor zodii.

Lună Plină în zodia Pești pe 10 septembrie 2022

Ca să reparăm greșelile trecutului trebuie să mai trecem printr-o ultimă etapă.

Vom observa că, această Lună Plină nu aduce liniște, dar nici prea multă agitație.

Astfel, atunci când vrei să depășești o situație mai puțin plăcută din viață, trebuie să îți faci curaj. Asta vor face multe zodii. Mai mult, Luna Plină din zodia Pești ne va face mai responsabili și mai conectați la momentul prezent.

Berbec

Berbecii se simt mai puternici și simt să-i protejeze pe cei din jur. Acești nativi au o atitudine protectoare până și față de oamenii mai în vârstă decât ei. 

Taur

Taurii fac promisiuni noi partenerului sau poate chiar superiorilor la locul de muncă. Acești nativi nu se află într-o postură foarte convenabilă, cel puțin până la începutul lunii noiembrie. Taurii trebuie să fie foarte atenți la fiecare cuvânt pe care-l rostesc.

Gemeni

Gemenii sunt plini de entuziasm odată cu Luna Plină din Pești doar că ar trebui să aibă grijă la excese! Unele excese le pot provoca agitație.

Rac

Racii au o nemulțumire pe care încearcă să o gestioneze din răsputeri. Toată luna septembrie va fi mai complicată pentru nativii de apă. Însă, cu încredere și speranță de mai bine, vor depăși toate obstacolele.

Citeste si: Fazele lunii septembrie 2022: Pe ce dată este Lună Plină şi Luna Nouă?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Lună Plină septembrie 2022: Schimbări majore pentru aceste zodii

Lună Plină septembrie 2022: Schimbări majore pentru aceste zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Leu

Leii încep să-ți schimbe modul de gândire, datorită valului de iubire ce va veni în viața lor.

Fecioară

Fecioarele se simt mai împlinite odată cu apariția Lunii Pline în Pești. Descoperă niște lucruri pe care nu și le-ar fi imaginat vreodată că ar putea face parte din seria lor.

Balanța

Balanțele sunt în toată luna septembrie cu suișuri și coborâșuri, însă Luna Plină le poate aduce și stabilitatea de care au mare nevoie.

Scorpion

Scorpionii se angajează în noi proiecte profitabile. Semnează contracte care le pot asigura un viitor absolut de invidiat.

Săgetător

Săgetătorii sunt dedicați oamenilor care fac parte din viața lor, celor care au fost în clipe grele cu ei.

Luna Plină le aduce un plus de energie. 

Citeste si: Horoscop septembrie 2022: Viaţa acestor zodii se schimbă complet în prima lună din toamnă

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Lună Plină septembrie 2022: Schimbări majore pentru aceste zodii

Lună Plină septembrie 2022: Schimbări majore pentru aceste zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Capricorn

Capricornii pot fi cuprinși de sentimente de tristețe, dar acest lucru depinde și de cei cu care interacționează.

Vărsător

Vărsătorii pot avea parte de noi câștiguri. Și pot fi identificați de mulți oameni drept clarvăzători.

Pești

Luna Plină va încheia un anumit capitol din viața Peștilor. Aceștia sunt la un sfârșit de ciclu al vieții lor, fie pe planul carierei, fie în plan amoros.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si