Mă numesc Zuleyha. Personajul Demir, care este mostenitorul mosiei Yaman, in serialul sus-mentionat, a simtit povara pierderii tatalui sau, si de atunci, el incearca sa duca mai departe, cu mandrie, numele parintelui.

Mă numesc Zuleyha

Citeste si: Mă numesc Zuleyha. Cum pot fi urmărite online episoadele. Live stream

Un moment emotionant s-a petrecut atunci cand Murat a dat ochii cu tatal sau, Selim Ünalmıș, cel din viata reala.

Echipa de filmare i-a pregatit actorului o surpriza de proportii. Intr-una dintre scenele filmate in biroul lui Demir, actorul a avut surpriza de a-si privi tatal in ochi, pentru ca peretele incaperii trona poza tatalui sau real, intruchipandu-l pe marele Yaman.

Citeste si: Ugur Gunes, „Yilmaz”, din serialul „Mă numesc Zuleyha”: „Sunt pătimaș în iubire!”

Mă numesc Zuleyha. Impresionat, Murat Ünalmıș a impartasit acest detaliu important cu fanii sai pe conturile sale de socializare. 

Mă numesc Zuleyha

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Au așezat pe perete fotografia tatalui meu de la sfarsitul anilor ´60. Am fost foarte fericit sa vad aceasta fotografie, in timp ce interpretam personajul Demir Yaman, pentru ca si eu, si Demir, suntem foarte atasati de familie. Aceasta a fost una dintre cele mai insemnate scene din viata mea”,  a spus Murat.

Mă numesc Zuleyha. Murat Ünalmıș, in varsta de 39 de ani, s-a nascut in Kayseri, Turcia, dar s-a mutat in Istanbul, cu parintii sai, dupa finalizarea studiilor gimnaziale.

Fost jucator de baschet, la nivel de performanta, in cadrul Clubului Fenerbahçe, si absolvent al Facultatii de Administratie si Afaceri, din cadrul Universitatii Marmara, chipesul Murat si-a urmat inima, alegand actoria, marea sa pasiune.

Mă numesc Zuleyha

Citeste si: Mă numesc Zuleyha. Vahide Perçin, alături de fostul soț în lupta cu o boală necruțătoare

A absolvit Facultatea de Teatru si Film, in cadrul Academiei din Istanbul si, in paralel, a jucat in zeci de filme si seriale care i-au adus notorietate.

Citeste si: Zuleyha, pedeapsă drastică, azi, în ”Mă numesc Zuleyha”

Mă numesc Zuleyha. Pe Murat Ünalmıș il puteti vedea in rolul Demir, din serialul “Ma numesc Zuleyha”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si