Mă numesc Zuleyha. Dupa ce Vahide a invins cancerul la san, boala care a chinuit-o ani la rand, iata ca, si fostul ei sot, Altan Gördüm, si el de profesie actor, trece prin aceleasi momente cumplite. Desi sunt divortati, Vahide si Altan s-au spijinit reciproc, de-a lungul anilor, in special in momentele cumplite prin care au trecut. Fostul sot i-a fost permanent alaturi lui Vahide, atunci cand a fost diagnosticata cu teribila boala, iar acum, indragita actrita este trup si suflet alaturi Altan.

Citeste si: Mă numesc Zuleyha. Cum pot fi urmărite online episoadele. Live stream

Altan Gördüm si Vahide Perçin, care au divortat in urma cu sapte ani, au decis să locuiască din nou sub același acoperiș anul trecut.

Mă numesc Zuleyha

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mă numesc Zuleyha. Vahide Perçin si Altan Gördüm au fost casatoriti timp de 22 de ani si impreuna au o fiica, pe  Alize Gördüm, in varsta de 26 de ani, care le calca pe urma parintilor sai, fiind o actrita in plina ascensiune.

Citeste si: Ugur Gunes, „Yilmaz”, din serialul „Mă numesc Zuleyha”: „Sunt pătimaș în iubire!”

Mă numesc Zuleyha

Mă numesc Zuleyha. Pe Vahide Perçin o veti puteti urmari in rolul Hunkar, stapana mosiei Yaman, din serialul “Ma numesc Zuleyha”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Zuleyha are parte de un șoc uriaș, azi, în ”Mă numesc Zuleyha”

Mă numesc Zuleyha  Episoadele pot fi urmărite și online pe pagina oficială de live stream:  https://www.kanald.ro/live.html.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si