Mediul online abundă de machiaje sclipitoare și haine extravagante, însă make-up artiștii sfătuiesc clientele să opteze pentru un tip de machiaj care să le accentueze frumusețea naturală.

Citește și: VIDEO- Trucuri pentru un machiaj regal

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Anul acesta, machiajele în trend sunt cele alungite, machiajul cat eye, smokey eye și machiajele glam cu accent bronzy. Se pune mult accent pe zona ochilor și, totodată, pe conturarea feței. În ceea ce privește miresele, nu le sfătuiesc să folosească pentru buze rujuri intense, să meargă mai mult spre rujuri nude.”, a explicat Diana Tănase, make-up artist.

Machiajele alungite avantajează orice tip de fizionomie

Machiajele alungite avantajează orice tip de fizionomie, de aceea cele mai multe mirese aleg acest tip de machiaj. Pentru un astfel de machiaj, viitoarele mirese trebuie să aștepte cel puțin două ore și jumătate.

Specialiștii spun că pentru un machiaj reușit și rezistent nu depinde doar de talentul și tehnica folosită de make-up artist, ci și de pregătirea tenului înainte de marele eveniment. Totodată, pentru ca rezultatul să fie placul mireselor, make-up artiștii le sfătuiesc pe viitoarele mirese să nu renunțe la machiajul de probă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si