Close sidebar
Close sidebar

MAE: Romanca internata in stare grava dupa atacul din Londra a fost operata si se afla sub observatie

MAE anunta ca cetateanul roman ranit in atacul din Londra, si care se afla in stare grava in spital, a fost operat si este acum transferat la o alta unitate medicala pentru investigatii suplimentare.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Persoana de cetatenie romana internata in stare grava a fost supusa unei interventii chirurgicale fiind, la acest moment, transferata intr-o alta unitate medicala pentru investigatii suplimentare", anunta MAE.

 

Celula de criza constituita la nivelul misiunii diplomatice romane la Londra, aflata in coordonarea Centralei MAE, mentine permanent legatura cu unitatea medicala respectiva, cu autoritatile locale si cu familia cetateanului roman, caruia ii va acorda tot sprijinul necesar. Un reprezentant al oficiului consular se afla la unitatea medicala unde este internata persoana ranita si acorda asistenta familiei.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Informatii despre starea persoanei au fost anuntate, joi, si de premierul Sorin Grindeanu. El a spus ca este mutumit de modul in care reprezentantii ambasadei

Romaniei in Marea Britanie au gestionat situatia in ceea ce ii priveste pe cei doi romani raniti in urma atentatului, precizand ca, potrivit ultimelor informatii pe care le-a primit in cursul acestei dimineti, romanca ranita grav a fost operata in cursul noptii, insa pericolul nu a trecut si se afla sub stricta supraveghere.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI