"Aici a stat maxim, cel mult trei saptamani, o luna. Am intrat in panica atunci cand am aflat ce a facut. Noua nu ne-a povestit nimic, decat ca a venit din Spania si nu are unde sa doarma. Nu o vedea nimeni decat seara foarte tarziu si dimineata cand pleca. N-a stat cu chirie, au primit-o asa, de amaraciune. Au zis, las-o, ca-i amarata, doarme prin gara. 
Avea o figura, mai asa, dar am crezut ca poate e rusinoasa. Niciodata nu cumpara nimic altceva decat cafea si juca la aparate. Banii pe care ii juca spunea ca i-a castigat in Spania. 
 
A intrebat-o cineva de ce nu-si cumpara de mancare. A spus ca mananca la restaurant. Spunea ca i s-a blocat un card si nu stie cum o sa-si gaseasca chirie ca i s-au blocat banii in Spania. Statea, asa, pe ganduri, dar ce avea ea in cap, de unde sa stim noi. Mergea numai cu capul in jos, tot timpul singura", a spus o persoana care a cunoscut-o, potrivit observator.ro.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si