Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Mai multe mașini, zdrobite după ce un zid al Conacului Dudești din Capitală s-a prăbușit. Cel puțin 9 vehicule sunt grav avariate

9 mașini au fost lovite grav de bucățile mari de beton și de copacii care au căzut în Sectorul 3. Proprietarii sunt în stare de șoc.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Cetățean Sector 3/P. M. A. - Facebook/Antena 3 CNN]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mai mulți bucureșteni au avut parte de un adevărat șoc când au realizat că mașinile le-au fost zdrobite în timp ce erau parcate. Totul s-a petrecut în Sectorul 3 al Capitalei, după ce un zid al Conacului Dudești s-a prăbușit chiar peste vehicule.

În cădere, bucățile de beton au rupt și crengile copacilor din jur, care au căzut la rândul lor peste mașinile care au suferit daune semnificative.

Citește și: VIDEO Un poliţist pe motocicletă a lovit o femeie de 36 de ani pe trecerea de pietoni, în Piața Victoriei din Capitală

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

[Sursa foto: Cetățean Sector 3/P. M. A.- Facebook]

Proprietarilor mașinilor nu le-a venit să creadă când au văzut bucățile de beton: „S-a întâmplat o nenorocire”

După ce s-a prăbușit zidul, mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului pentru a elibera bucățile care au căzut peste mașini. Din fericire nimeni nu a fost rănit, dar pagubele materiale sunt importante.

Oamenii din zonă s-ar fi plâns de mai multe ori autorităților că zidul, fiind unul vechi, reprezintă un pericol, dar măsurile au întârziat să apară. Singura protecție a fost o plasă, care a cedat sub greutatea betonului, astfel că zidul din cărămidă a căzut peste vehiculele care se aflau parcate lângă el.

În momentul în care au aflat de incident, proprietarii mașinilor au avut parte de un adevărat șoc.

Vecinii au spus că au auzit o bufnitură foarte puternică. M-a sunat socrul meu spunându-mi că s-a întâmplat o nenorocire şi că a căzut gardul peste maşini”, spune o femeie care şi-a găsit maşina strivită de peretele surpat, scrie Observator.

În urma cercetărilor făcute la fața locului urmează să se stabilească cu exactitate cum s-a produs incidentul, ce a dus la prăbușirea zidului și dacă cineva se face vinovat pentru pagubele cauzate de acesta.

Citește și: IPS Teodosie face noi declarații controversate! Arhiepiscopul Tomisului, înverșunat împotriva femeilor care fac asta: „O schimonosire”

[Sursa foto: Cetățean Sector 3/P. M. A.- Facebook]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI