Duminică, 29 septembrie, locuitorii din Capitală vor resimți o ușoară încălzire a temperaturilor. La final de weekend, bucureștenii vor avea parte de o vreme însorită, extrem de caldă și cu mult peste valorile obișnuite perioadei. Se va înregistra o maximă de 27 de grade, în timp ce minima, de 12 grade, va continua să aducă nopți plăcute și răcoroase.

Mâine,29 septembrie se reîntoarce vara

Dimineață debutează cu valori plăcute, la ora 06.00

fiind înregistrată o temperatură de 13 grade. Meteorologii anunță o încălzire cu 10 grade în orele ce urmează, la 11.00 fiind estimată o valoare de 22 de grade.

Mâine se reîntoarce vara. Căldură mare în plină toamnă

Citeste si: Tragic accident în Franța. Un fotbalist francez și-a pierdut viața într-un accident provocat de doi români

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Se încălzește treptat apoi, cel mai cald fiind după-amiaza. Mai exact, în jurul orei 16.00, se anunță valoarea maximă de 27 de grade. Odată cu apusul soarelui, în jur de 20.00, va începe să se răcorească semnificativ, ajungându-se la 18 grade în jurul orei 22.00.

Vară fierbinte în toată Europa

Citeste si: Ce se întâmplă cu pensia dacă ești bărbat. Vezi noile reguli la care sunt supuși pensionarii

Vara din 2019 a fost una extrem de instabilă, dar și călduroasă, în toată Europa. Multe țări s-au luptat cu valuri intense de caniculă, care au adus temperaturi și de 50 de grade la soare. Doar iunie a fost cea mai călduroasă lună iunie din ultimii 140 de ani, fiind stabilit chiar un record global, potrivit Administrației Naționale Oceanice și Atmosferice din SUA.

Citeste si: Avertizare pentru șoferii din România! Asigurările auto se vor scumpi serios în perioada următoare

Nici în august nu a fost mai bine. În România, temperaturile au trecut de 32 de grade aproape întreaga lună, iar aceleași valuri de căldură au adus acum o vară prelungită care, iată, se întinde până în luna octombrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si