De pe 3 până pe 6 august, festivalierii vor petrece la UNTOLD. Sute de artiști și multe surprize se anunță pentru încântarea celor prezenți la festival. Organizatorii au la dispoziție nici mai mult, nici mai puțin, decât 24 de ore pentru a finaliza pregătirile și a da startul evenimentului verii.

Cluj Arena, agitată pentru festival

În mai puțin de 24 de ore, festivalierii pot da startul distracției la UNTOLD.

Ediția a 8-a a festivalului se va desfășura în perioada 3-6 august, iar organizatorii anunță o ediție de senzație pentru festivalieri.

Pentru a ține la curent fanii UNTOLD, organizatorii au postat pe pagina de Facebook dedicată evenimentului, un filmuleț în care se observă pregătirile făcute pentru inaugurarea festivalului.

Filmulețe care expun pregătirile intense pentru festival sunt postate și pe YouTube. Pe profilul legatdeclujLCD, oamenii primesc update cu pregătirile de la Cluj Arena, scena principală, locul unde fanii vor petrece timp de 4 zile alături de cei mai cunoscuți artiști din întreaga lume.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Distracție la cote maxime în Suceava: Sute de gospodari au participat la „Jocul pe toloacă”

Program pre-festival pentru unele categorii de abonamente

Se pare că organizatorii UNTOLD au pregătit pentru ediția din acest an un program pre-festival. Deținătorii abonamentelor General Access și VIP, care au făcut ckec-in-ul online, își pot ridica brățările de festival înaintea celorlalți, potrivit programului următor:

- Parcul Simion Bărnuțiu, intrarea dinspre Opera Maghiară: 1.08.2023

- 2.08.2023 (de marți până miercuri), între orele 15:00- 22:00. Tot de aici își pot ridica brățările de festival și fanii care au bilete Day 1.

În timpul festivalului, ridicarea brățărilor se poate face între orele 15:00- 04:00, în parcul Simion Bărnuțiu, intrarea dinspre Opera Maghiară, precizează monitorulcj.ro.

Tărâmul creat de UNTOLD va fi deschis joi, pe 3 august, la ora 16:00. Festivalul se desfășoară în intervalul orar 16:00-05.00, în toate cele 4 zile.

Citește și: VIDEO- Atenție la biletele false vândute pe internet! Avertismentul organizatorilor pentru cei care vor să participe la festivalul Untold

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri pentru UNTOLD 2023

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri pentru UNTOLD 2023

[Sursa foto: Capturi Facebook]

Ce nu poți aduce cu tine la festival

Organizatorii UNTOLD au pregătit pentru festivalieri o listă cu obiecte care nu pot fi aduse la festival. Printre acestea se regăsesc drogurile, alcoolul, sticle(inclusiv sticlele de parfum sau deodorant), umbrele, rucsacuri și borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, animale și obiecte care pot răni.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Întreaga listă cu obiecte interzise este postată pe site-ul oficial al festivalului.

Dacă festivalierii au nevoie să transporte medicamente, trebuie să prezinte rețeta medicală care atestă recomandare doctorului, dar și cantitatea recomandată spre administrare pe parcursul unei zile, potrivit monitorulcj.ro.

Citește și: BIFF 2023: Când începe Bucharest International Film Festival? Programul complet


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si