Close sidebar
Close sidebar

Mama a patru copii a murit inghetata in casa, dupa ce statul i-a taiat ajutorul social

O femeie in varsta de 38 de ani, mama a patru copii, a fost gasita fara suflare in casa. Femeia ar fi murit din cauza hipotermiei, dupa ce statul i-a taiat ajutorul social si nu si-a mai permis sa plateasca factura la incalzire.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Hainele groase si esarfele nu au putut sa o incalzeasca pe Elaine Morrall (38 de ani), mama a patru copii, gasita fara suflare in locuinta sa, unde temperatura nu diferea fata de cea de afara.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Elaine, care se confrunta cu probleme pshihice si tulburari de alimentatie, nu a mai primit ajutorul social de la statul britanic cu care se intretinea pe ea si pe cei patru copii, pentru ca nu s-a putut prezenta la timp la o intalnire solicitata de serviciile sociale, sustine mama acesteia.

Pentru ca a ramas fara bani, femeia nu si-a mai permis sa plateasca factura la incalzire.
Intr-o scrisoare deschisa, mama victimei acuza serviciile sociale britanice ca "omoara persoanele vulnerabile", relateaza Mirror.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI