Tudorița Măceșanu s-a filmat în camera Alexandrei. Femeia a spus printre lacrimi că nu crede că fiica ei este moartă. Cu vocea gâtuită, mama Alexandrei Măceșanu i-a transmis un mesaj fetei pe care Gheorghe Dincă susține că ar fi sechestrat-o și ucis-o.

Mama Alexandrei Măceșanu, gest cutremurător în ziua în care adolescenta ar fi împlinit 16 ani! Femeia, în lacrimi: "Ți-am făcut și tort, ți-am luat și ursulețul pe care ți-l doreai!"

"Vă mulțumesc că ne susțineți, că sunteți alături de noi, de Alexandra. Noi am vrea să-i transmitem la mulți ani, sănătate multă, că o iubim din tot sufletul și o așteptăm acasă. Pentru noi Alexandra este vie, nici pe departe nu este moartă, așa cum zice Dincă! Alexandra este vie! La mulți ani, Alexandra, te iubim! Mami, tati și toată familia noastră... Ți-am făcut și tortuleț, ți-am luat și ursulețul pe care ți-l doreai! Te iubim, mami!

(...) Vă mulțumim tuturor celor care ne transmiteți urări de bine!", a spus mama Alexandrei Măceșanu într-o filmare postată pe Facebok.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ieri, pe 16 septembrie, Alexandra Măceșanu, victima criminalului de la Caracal, Gheorghe Dincă, ar fi împlinit 16 ani.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si