Un utilizator a distribuit povestea trista din spatele imaginii.

"Mama lui David, baietelul de 7 ani din imagine, a fost ucisa de tatal lui David, care e inchis in prezent la Penitenciarul Aiud. David e crescut de matusa lui, Elena, si merge adesea la cimitirul din Rasinari, unde e inmormantata mama lui. „Mami e moarta si tata e criminal“, i-a raspuns David unui om din sat cand l-a intrebat al cui e.

Mama lui David a fost ani de zile victima violentei domestice. Toata lumea din sat stia, inclusiv asistentul social, preotul si vecinii, dar nimeni n-a ajutat-o pe aceasta femeie. Cu cateva zile inainte de crima, cand femeia plecase de acasa, tatal lui David umbla prin sat si zicea la toata lumea ca o omoara. Nimeni n-a facut nimic. Nici o institutie romaneasca n-a reusit sa o salveze pe aceasta femeie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

David a ramas fara ambii parinti.", este povestea distribuita pe retelele de socializare care a adunat mii de reactii.

Precizam ca povestea a fost preluata in urma distribuirii masive pe Facebook. Stirilekanald.ro nu a verificat detaliile expuse in acest caz.

Sursa: Facebook/Elena Stancu
Sursa foto: Cosmin Bumbut


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si