O crimă șocantă  s-a petrecut în Scoția. O femeie și fiica sa au fost omorâte cu sălbăticie de către un bărbat care a pătruns în locuința lor. El le-a luat viața, apoi le-a ascuns trupurile sub podeaua din bucătărie.

Citeste si: VIDEO| Ies la iveală noi detalii despre Cornelia, femeia care a murit după ce a fost lovită într-o pensiune din Sinaia. Ce spun vecinii despre victimă: „Ziceai că e diavolul în persoană!”  

Sfârșit cumplit pentru o familie

Ies detalii șocante la suprafață, din crima care a șocat o lume întreagă. O mamă, de 25 de ani, împreună cu fiica de doi ani au fost omorâte pe loc. Un individ a pătruns în locuința acestora și a înjunghiat-o pe Bennylyn cu un cuțit. În mod repetat a lovit-o în cap cu un ciocan, dar și cu mânerul lamei cuțitului.

Citeste si: VIDEO| Crimă pasională în Sinaia: bărbatul care a ucis o femeie pe care a întâlnit-o pe o aplicație matrimonială este LIBER

mama și fiică ucise cu sânge rece în scoția

Copila de doi ani a fost asfixiată.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După ce a văzut că femeia este moartă, a mers în camera fiicei sale. A asfixiat-o pe copilă până și-a dat ultima suflare. Le-a ucis, apoi le-a ascuns trupurile fără viață sub podeaua din bucătărie. Ucigașul le-a pus cadavrele într-un sac plin cu moloz peste care a pus o pătură și o prelată.

Citeste si: Maestru de arte marțiale din Gorj, arestat în Anglia pentru două crime

Se pare că asasinul nu s-a oprit aici. După faptele odioase, este acuzat că ar fi batjocorit și o fetiță de șapte ani, imediat după cele două omoruri. Criminalul este cercetat și riscă ani grei de închisoare pentru faptele sale. El nu are avocat care să-l apere în instanță, însă judecătorii îl obligă să obțină o reprezentare legală în proces.

Citeste si: ȘOCANT! O femeie a fost omorâtă neintenționat în timp ce făcea dragoste. Bărbatul a fost condamnat la peste patru ani de închisoare

Citeste si: Gestul șocant al unui bărbat acuzat de uciderea unui băiețel de 4 ani, scăpat de la balcon: „M-am dus să mănânc o pizza”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si