Close sidebar
Close sidebar

Mama unui baietel mut a murit subit. Cum a fost gasit micutul dupa doua saptamani este sfasietor

Mama unui baietel in varsta de 4 ani, care suferea de autism si era si mut, a murit subit. Cum au fost gasiti cei doi dupa doua saptamani este de-a dreptul sfasietor.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Chadrack Mbala Mulo locuia doar cu mama lui, Ether intr-un apartament din estul Londrei cand femeia a murit subit, cel mai probabil in urma unei crize de epilepsie. Pentru ca baietelul de 4 ani era mut si suferea si de autism, el nu a putut sa strige dupa ajutor. El a murit din cauza deshidratarii pentru ca nimeni nu a sesizat disparitia celor doi.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Pentru ca a lipsit foarte mult de la gradinita si mama lui nu a anuntat, profesorii au incercat sa ia legatura cu Esther. Cand au vazut ca aceasta nu raspunde la telefon, reprezentatii gradinitei au anuntat politia care s-a deplasat la adresa celor doi. Ce au gasit inauntru, i-a facut sa izbucneasca in lacrimi pe politisti.

Baietelul de numai patru anisori era agatat de trupul mamei sale, aflat intr-o avansata stare de descompunere.

Medicii legisti au stabilit ca micutul murise in urma cu aproximativ doua zile, ceea ce inseamna ca a stat aproximativ 2 saptamani langa trupul fara viata al mamei sale, pana cand, lihnit si deshidratat, Chadrack s-a stins si el.

Vecinii celor doi se simt vinovati ca nu au fost mai atenti. Ei ar fi putut salva viata baietelului de 4 ani, scrie Mirror.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI