Dupa ce ancheta "Gazetei Sporturilor" a demascat o serie nereguli facute de Forin Secureanu, managerul spitalului Malaxa, marti dimineata acesta a fost demis din functie. Ziarul a facut publice si cateva inregistrari audio in care Secureanu isi injura si isi ameninta angajatii care trebuiau sa tina o contabilitate dubla! Cu toate acestea, anul trecut, in luna mai, calitatile de manager ale lui Florin Secureanu erau recunoscute si recompensate la nivel european! Pe 25 si 26 aprilie 2015, in cadrul celei de-a 28-a Conventii "International Arch of Europe Award", desfasurata la Frankfurt (Germania), conf.

univ. dr. Adrian Florin Secureanu a primit, pentru "valoarea manageriala si a serviciilor medicale asigurate", premiul de excelenta si calitate la categoria "Diamant"!
Iata ce scriau agentiile de presa despre reusita lui Secureanu: "Premiul recunoaşte, printre altele, realizările excepţionale ale laureaţilor în domenii precum calitatea managementului, capitol la care Spitalul "Nicolae Malaxa" a devenit, în ultimii ani de când este manageriat de conf. univ. dr. Adrian Secureanu, un veritabil punct de reper pentru managementul medical românesc. În expunerea de motive se subliniază faptul că Spitalul "Nicolae Malaxa" din Bucureşti face din asigurarea calităţii serviciilor sale "o cheie de bolta care vizează îmbunătăţirea continuă a managementului în vederea păstrării poziţiei de lider în sectorul său de activitate".
In completare, se aminteste si faptul- scandalos astazi, dupa dezvaluirile "Gazetei sporturilor"- ca "este pentru al treilea an consecutiv când Spitalul Clinic 'Nicolae Malaxa' din Bucureşti şi managerul sau, dl.
conf. univ. dr. Adrian Secureanu, primesc recunoaştere internaţională la cel mai înalt nivel, în domeniul calităţii managementului şi serviciilor medicale. În anul 2014 spitalului 'Nicolae Malaxa' i-a fost decernat 'Internaţional Star Award for Quality' la Pariş, iar în 2013 a primit premiul 'Internaţional Gold Star for Quality' la Geneva, devenind astfel una dintre cele mai titrate unităţi de profil din România şi din lume în domeniul calităţii managementului".

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si