UPDATE: Kanal D2 este disponibil și în varianta HD, în rețeaua Digi (RCS), pe poziția 45 

Duminică seara, de la ora 19:00, a avut loc debutul noului sezon ”Bravo, ai stil”, emisiunea îndrăgită de milioane de telespectatori. Dacă te-ai întrebat cum găsești noul canal în grila ta de programe, acesta este răspunsul.

Cum găsești Kanal D2 în grila ta de programe

Pentru abonații RCS, Kanal D2 este poziționat pe canalul 45, în timp ce aparținătorii Vodafone pot găsi noul canal pe poziția 15.

Citește și: VIDEO- Radu Andrei Tudor vine la Kanal D2! Cu o experiență de peste 15 de ani în media, format ca jurnalist și prezentator de Știri, acesta va prezența “News Time”, știrile noii stații TV din portofoliul Dogan Media Internațional

Cei ce dețin un abonament Orange Digital, canalul Kanal D2 este poziționat pe 123, în timp ce Orange IPTV a poziționat noul canal pe 129. Cei ce aparțin de furnizorul de cablu Orange TV DTH, vor găsi Kanal D2 pe poziția 136.

Abonații Nextgen Digital se vor putea bucura de transmisiunile Kanal D2 de pe poziția 15.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: “Dimineața pe 2 cu Greeg și Cernat”, în curând la Kanal D2 și Radio Impuls!

În cazul în care nu găsești Kanal D2 în grila ta de programe, este recomandat să faci o rescanare automată sau să te adresezi furnizorului tău de cablu.

Ce puteți urmări astăzi pe Kanal D2

În ziua lansării, telespectatorii pot urmări prima ediţie a noului sezon “Bravo, ai stil!”, de la ora 19:00, urmând ca emisiunea sa fie difuzată de luni până vineri, de la aceeaşi oră.

Fanii show-ului care a lansat generatii de vedete si influenceri le vor putea cunoaste astazi pe tinerele care au intrat in marea competitie.

Citește și: VIDEO- ”NEWSTIME”, din 2 aprilie, de la 21:00, pe Kanal D2

Imediat dupa “Bravo, ai stil”, Radu Andrei Tudor va veni în faţa românilor cu prima ediţie “NEWSTIME”, urmând ca grupajul informativ al staţiei să fie difuzat de luni pâna vineri, de la 21:00. Jurnalist credibil si experimentat, Radu Andrei Tudor va aduce in “NEWSTIME”, informaţia proaspătă şi relevantă de pe agenda publică, precum şi o sinteză a celor mai importante stiri ale zilei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: MAREA LANSARE! KANAL D2, la prima întâlnire cu telespectatorii, în această seară, de la 19:00!

Imediat dupa “NEWSTIME”, în această seară, de la 22:00, telespectatorii vor intra în atmosfera serialului de succes “Familia Borgia”, urmând ca această producţie să poată fi urmarită în fiecare luni şi marţi, de la aceeaşi oră.

De la ora 23:00, imediat după primul episod “Familia Borgia”, publicul se va bucura de un lungmetraj, “Selma”- o producţie de Oscar, cu Tim Roth şi David Oyelowo.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si