Actorul Sir Ian McKellen, în vârstă de 85 de ani, şi-a pierdut echilibrul în timpul unei scene de luptă din reprezentaţia spectacolului „Player Kings” la Teatrul Noël Coward din Londra, şi a căzut, accidentându-se destul de grav.

Citește și: VIDEO Strada învăluită în miresme și arome! În Cluj-Napoca a avut loc un târg de flori

Un purtător de cuvânt al teatrului londonez a declarat ulterior că Ian McKellen se află într-o „stare de spirit bună” şi că se aşteaptă la „o recuperare rapidă şi completă”.

Actorul din "Stăpânul inelelor" ar putea reveni pe scenă chiar săptămâna viitoare pentru o reprezentaţie matinală a piesei.

Cum arată Sir Ian McKellen  după căzătura de pe scenă

Sir Ian McKellen a fost fotografiat pentru prima dată de când a fost rănit în urma căzăturii de pe scena din West End, în urmă cu o săptămână.

Actorul în vârstă de 85 de ani a ieșit să salute  un prieten în fața casei sale din Londra, purtând un suport pentru încheietura mâinii și ținându-și ochelarii în mână, potrivit Daily Mail .

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

După trei zile petrecute la spital, Sir Ian a anunțat joia trecută că face "fizioterapie, exerciții ușoare și multă odihnă acasă”.

Marele actor din "Stăpânul inelelor" pare îmbătrânit brusc după suferința prin care a trecut.

Sir Ian McKellen, o filmografie impresionantă

Sir Ian îl joacă pe John Falstaff într-o producție Player Kings la Noel Coward Theatre, când i-au slăbit picioarele într-o scenă de luptă și a căzut de pe scenă.

Sir Ian McKellen a mai avut roluri în piese de Shakespeare precum: Richard al II-lea, Coriolanus, Iago, Richard al III-lea, Regele Lear şi Macbeth.

De asemenea, el va juca rolul lui Hamlet, într-o nouă adaptare cinematografică regizată de Sean Mathias.

Printre apariţiile sale pe marele ecran se numără Gandalf în „Stăpânul inelelor” şi „Hobbitul” şi Magneto în filmele „X-Men”, precum şi roluri în „Beauty and the Beast”, „The Da Vinci Code” şi „Mr Holmes”.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Sir Ian McKellen, o filmografie impresionantă

Sir Ian McKellen, o carieră de peste 50 de ani

[Sursa foto: IMDB]

Ian McKellen a fost îmbărbătat de marele coleg de scenă Sir Antony Hopkins:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si