"Reduce de la 18 ani inchisoare la 15 ani inchisoare pedeapsa aplicata inculpatei Nastasa Margareta(...). Inlatura din sentinta penala apelata dispozitiile prin care i s-a interzis inculpatei exercitarea drepturilor prev. de art. 66 lit. e, f Cod penal atat ca pedeapsa complementara, cat si ca pedeapsa accesorie.

Mentine celelalte dispozitii ale sentintei penale apelate.(...) Definitiva. Pronuntata in sedinta publica azi 28.03.2017", au stabilit magistratii galateni pentru femeia care si-a omorat fetitele gemene, la scurt timp dupa ce le-a adus pe lume.

Mama si-a aruncat gemenele nou-nascute in wc la inceputul lunii octombrie 2015. Fetitele s-au nascut vii, potrivit concluziilor medico-legale care au intrat in posesia politistilor. Oamenii legii spun ca legistii au stabilit ca fetitele respirau dupa nastere si au murit prin asfixie mecanica.
La momentul nasterii, mama era singura acasa, asa ca nimeni nu stie ce s-a intamplat. De asemenea, se pare ca nimeni nu ar fi stiut ca era insarcinata.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

Oamenii legii spuneau la momentul descoperirii faptei ca femeia a sustinut ca a nascut in buda si ca fetele i-au cazut pur si simplu, fara ca ea sa-si dea seama ca i-a venit sorocul.

Sursa: Monitorul de Vrancea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si