Supranumită ”Privighetoarea muzicii populare românești”, Maria Ciobanu și-a revenit după o perioadă complicată din punct de vedere al sănătății. Acum aproape doi ani, marea solistă de folclor a suferit peste Ocean, acolo unde s-a stabilit de ani buni, un accident vascular care a necesitat internarea ei în spital. Ulterior, la recomandarea medicului, Maria Ciobanu a evitat să mai zboare cu avionul sau să mai meargă pe jos distanțe relativ medii, până la magazin sau la plimbare. 

Citeste si: Imagini spectaculoase cu casa natală a lui Ion Dolănescu din Perșinari! Vila cu două etaje a fost renovată, iar un portret uriaș al artistului ocupă fațada FOTO EXCLUSIV

Recenta aniversare, când a împlinit pe 3 septembrie frumoasa vârstă de 83 de ani, a surprins-o pe Maria Ciobanu într-o formă foarte bună, dovadă și faptul că fiul Ionuț Dolănescu și nora Doinița au avut încredere s-o lase singură și să se întoarcă în România pentru o serie de concerte prin toată țara. Potrivit apropiaților familiei, Maria Ciobanu intenționează să revină în primăvara anului viitor pe meleagurile natale, având ca proiect clar amenajarea casei memoriale din satul natal Roșiile (județul Vâlcea).

Marele vis al Mariei Ciobanu este amenajarea casei memoriale din satul natal Roșiile 

Așa cum a promis în 2017, când a trecut ultima dată prin satul natal, fiind primită cu surle și trâmbițe de primar și de întreaga suflare, Maria Ciobanu va contribui cu ce va putea la realizarea ansamblului ”Casa memorială Maria Ciobanu” din satul Roșiile.

Evident, există ceva probleme în realizarea demersului, în contextul în care astăzi, pe locul casei părintești a Mariei Ciobanu, mai există doar un grajd, după ce un frate al marii artiste a vândut pe bucăți, în ultimii ani, casa și gospodăria. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Maria Ciobanu
Maria Ciobanu cântând alături de copiii ei: Camelia, Leontina și Ionuț

Căsătorită prima dată cu rapsodul Ion Dolănescu, cu care îl are pe Ionuț Dolănescu, Maria Ciobanu s-a recăsătorit în 1981 cu Mircea Câmpeanu, fost baschetbalist și soț al Ilenei Sărăroiu,  cu care trăiește și astăzi în Statele Unite.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si