„În cât timp ați fost gata? Eu repede. Eu mai repede pentru că imediat mi-am tras rochia și gata.”

Frumoși aranjați din cap până în picioare și incredibili de fericiți, așa și-au întâmpinat cei doi miri sutele de invitați veniți să se distreze la petrecerea de nuntă.

Cât a cheltuit Maria Constantin pentru rochia de mireasă

Rochia purtată de mireasă a fost cu adevărat deosebită.

Croită din dantelă franțuzească, semitransparentă și accesorizată cu pietre prețioase, ținuta miresei a valorat peste 9.000 de euro, iar în loc de voalul tradițional Maria Constantin a optat pentru o fundă supradimensionată.

Florin Burescu, designer: „Lucrăm de ceva timp. Aveam modelul stabilit de ani de zile de ani. Știi cum e când îl vezi pe ea schimb diverse.” 

Ceremonia a fost una atipică pentru că Robert și Maria au ales să facă de această dată doar petrecerea de nuntă. Cei doi au făcut cununiile civile și religioasă în urmă cu câteva zile, iar weekendul acesta și-au dorit să se bucure din plin de moment. La petrecerea de nuntă cu tematică cromatică.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Moda sezonului: Tendințele anului 2023 în materie de rochie de mireasă

Maria Constantin, artistă: „White party pentru toată lumea, să se simtă lejer pentru că dacă veneau în negru nu cred că mai erau ok.” 

De la nunta Mariei Constantin nu a lipsit Bianca Drăgușanu și Vica Blochina

Cei peste 300 de invitați s-au distrat până în zorii zilei.

La nunta Mariei cu Robert Stoica dintre cei prezenți nu au lipsit Bianca Drăgușanu, Claudia Ghițulescu, Mălina Avasiloaie, Codruța și Valentin Samfira, Bănel Nicoliță, Mihai Mitoșeru sau Vica Blochina.

Bianca Drăgușanu, vedetă Kanal D2: „Le doresc să fie sănătoși, le doresc să aibă parte de tot ceea ce își doresc și să se bucure de petrecerea asta minunată, pentru că au avut o idee grozavă și unică. Eu nu mai știu pe cineva în România care a făcut o nuntă cu tematică.”  

Cu un meniu sofisticat și băuturi fine, atmosfera a fost întreținută de cei mai în voga artiști: Emilia Ghinescu, Ionuț Dolănescu, Marcel Fota, Adrian Minune și Luis Gabriel. Cel mai așteptat moment al unui astfel de eveniment a fost fără îndoială venirea tortului, alături de un show uluitor de artificii.  

Cei doi proaspeți soți sunt împreună de câțiva ani și își doresc ca viața să îi țină aproape până la adânci bătrâneți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si