Close sidebar
Close sidebar

Maria Sharapova, indragostita de fiul unei romance

Maria Sharapova, detinatoarea a cinci titluri de mare slem, este topita dupa fiul unei romance. Este nimeni altul decat baietleul regizoarei Delia Antal, care a fost prezent alaturi de mama sa la lansarea cartii celebrei tenismene.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Delia Antal si-a invatat deja baietelul cu lumea mondena. Celebra regizoare si-a scos micutul la cel mai important eveniment desfasurat in Los Angeles, California, in data de 15 septembrie. Este vorba despre lansarea cartii autobiografice intitulata ”Unstoppable: My  life so far”, care s-a vandut in 50.000 de exemplare, doar in prima zi.

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în ușoară scădere și șanse de precipitații în anumite zone din țară: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 26 iulie 2024- kanald.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In varsta de doar patru luni, Aidan Sunrise a topit-o pe frumoasa rusoaica cu zambetul sau. Acesta a avut un loc special, chiar pe masa pe care Maria a dat autografe, s-a jucat cu el iar micutul i-a gangurit tot timpul. Sportiva i-a oferit un cadou unic, cartea sa impreuna cu un autograf, dar si o fotografie memorabila de care cu siguranta isi va aduce aminte cu zambetul pe buze.

Click.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI