Citește și: A primit un pachet de biscuiți cu viermi, la spital! Un pacient a rămas șocat când a văzut ce are în farfurie. "Mai rău te îmbolnăvești"

Sute de oameni se îngrămădesc în aceste momente la Iași să semneze așa zisele contracte cu George Simion, prin care le promite apartamente la promoție și rate fără dobândă.

Unii cred cu tărie că vor pune mâna pe apartamente la preț de chilipir, în rate fără dobândă, deși ele nici măcar nu există în realitate, iar George Simion nu s-a apucat de construcții, ci le promite asta în schimbul votului la prezidențiale.

Ce nu știu mulți dintre cei care semnează ca primarul așa zisele contracte e că un președinte de țară n-are puterea să ridice ansambluri rezidențiale sau să dea credite garantate de stat. În cel mai fericit scenariu ar trebui ca partidul din care face parte să formeze guvernul și să aibă majoritate în parlament. Nu zice nimeni că acest aspect nu poate fi o aspirație a celor de la AUR, dar de aici până la promite un milion de apartamente la prețuri promoționale e o cale lungă. Simion s-a ales deja cu plângeri penale din partea unor politicieni.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

george simion, alegeri 2024, contract simion

„Este o înșelătorie de proporții cosmice ceea ce se întâmplă în aceste zile prin acest plan Simion prin care sunt promise o serie de lucruri ieșite din comun. O primă înșelătorie este aceasta că oamenii sunt ademeniți cu această promisiune în schimbul cedării acestor date cu caracter personal.

Deci apartamente de sub o mie- o mie două sute de euro pe metru pătrat. Înșelăciunea implică inducerea în eroare a unei persoane prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase, deci construcția și oferirea de locuințe ieftine cu scopul de a obține pentru sine sau pentru altul un folos”, a precizat Adrian Muraru, deputat PNL. 

„Am fost acuma la casa lui Adrian Muraru, o casă somptuoasă. Ei vor case mari pentru ei și deloc pentru România”, a spus George Simion.

Și cei de la REPER spun că vor sesiza organele penale.

Citește și: Caz șocant în Maramureș! Trei tineri au bătut un băiat, dar și pe polițiștii chemați la intervenție

george simion, alegeri 2024, contract simion


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si