Marian avea 36 de ani si era din Gorj. El lucra de aproximativ un an de zile ca sofer pe TIR in Franta. Apropiatii romanului spun ca acesta se pregatea sa se casatoreasca cu iubita sa.

Pe contul personal de socializare al barbatului au fost postate zeci de comentarii de condoleante.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Odihneste-te in pace prieten drag. Ai plecat azi dintre noi dar in gandul si in inima mea vei ramane mereu viu. Fie ca Dumnezeu sa te aseze de-a dreapta lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei si pentru a le da putere de a trece peste aceasta durere. Dumnezeu sa te odihneasca in pace”, „De obicei azi te sunam sa iti spun la multi ani, Marian astazi privesc cerul si spun odihneste in pace suflet bland” sunt

doar cateva din zecile de mesaje postate pe internet.

Cel putin 35 de oameni si-au pierdut viata in urma prabusirii podului din Genova.

„O echipa consulara mobila, condusa de seful oficiului consular de la Torino, s-a deplasat la locul incidentului si la spitalele din zona pentru a acorda asistenta consulara.

Conform datelor preliminare obtinute, pana la acest moment, de echipa consulara mobila aflata la fata locului, printre persoanele decedate a fost identificat si un cetatean roman”, a informat MAE intr-un comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si