Close sidebar
Close sidebar

Marina Scupra, despre debutul in muzica: „Lumea imi spunea ca am o fata increzuta si nesuferita. Acum imi pare rau!”

Marina Scupra a murit. Cantareata a vorbit despre cariera sa muzicala, in 2011, la o emisiune de televiziune, unde a povestit ca era ”o pustoaica cu tupeu, bagata in seama de toata lumea”, iar asta o ajuta sa nu aibe emotii pe scena.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Atunci aveam mai putine (n.r emotii). Acum am! Atunci eram inconstienta. Aveam tupeu, ca eram pustoaica bagata in seama de toata lumea, chiar nu aveam emotii. Eram increzuta si imi pare rau. Toata lumea imi spunea ca am o fata increzuta si nesuferita, dar nimeni nu stia ca aceasta fata era o masca, pentru ca incercam sa-mi ascund emotiile. Am vrut sa ma fac profesoara, sa predau limba limba romana, m-am pregatit pentru asta din liceu. Si in luna mai m-am intalnit cu Oana Sarbu, care mi-a zis ca da la teatru si mi-a dat peste cap toate planurile. Si ne-am dus de manuta la admitere la teatru. Evident, am picat. Apoi, am renuntat la idee”, declara ea, in 2011, la un post de televiziune. 

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI