Cu privire galeșă și mișcări delicate, este aproape imposibil ca pisica Goose să nu îi cucerească pe cinefili. Noua producție „ Marvel ” este construită în jurul acestui personaj pe 4 lăbuțe, sub blana căruia se ascunde, de fapt, un terifiant extraterestru mâncător de oameni. Pentru rolul lui Goose, unul destul de solicitant, regizorii au folosit 2 pisici identice, astfel încât stresul resimțit de feline de-a lungul filmărilor să nu fie copleșitor.

Citește și: VIDEO. Actorul Ray Stevenson, cunoscut din "Regele Arthur", "Roma" și producțiile Marvel, a murit la 58 de ani

Nia Dacosta, regizor: „Goose a avut 2 dubluri pisici care l-au jucat: Nemo și Tango, ambele pisici sunt actori fantastici.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În plus, personajul Goose nu a fost singur pe platourile de filmare, ci însoțit de o gașcă întreagă de pisoi care a cucerit toți membrii echipei. Chiar și pe cei alergici la pisici.

Nia Dacosta, regizor: „A fost atât de grozav totul, să urmăresc pisicile în jurul meu. Țineam puii de pisică în brațe, iar asta în ciuda faptului că sunt alergică la pisici.

A fost grozav.”

Goose și-a cucerit fanii în 2019, atunci când a ajuns în filmul „Căpitanul Marvel”

Nu este pentru prima dată când marea familie a universului Marvel îl prezintă publicului Goose. Simpatica pisicuță și-a cucerit fanii încă din 2019, odată cu apariția în producția „Căpitanul Marvel”.

Filmul „Familia Marvel”, care îl are ca personaj principal pe Goose, poate fi deja urmărit pe marile ecrane cinematografice din țara noastră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si