Close sidebar
Close sidebar

Masinile cu mancare, noua moda in Romania! Un roman care a lucrat doua decenii in America, si-a deschis o astfel de afacere in tara!

Dupa 20 de ani, in Statele Unite ale Americii, un roman s-a intors acasa si a pornit o afacere inspirata de ce a vazut in tara tuturor posibilitatilor... un restaurant pe roti. Asa ajunge rapid acolo unde foamea nu mai poate astepta!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conceptul "mancare pe roti" a patruns fulgerator si pe piata din Romania, iar acum, in tot mai multe locuri, au aparut camionete si rulote in care se vinde mancare.
 
 
--- STEFAN STANCU---
--"Trendul este pe mancare mobila. Am decis ca nu mai trebuie sa asteptam clientii, sa mergem noi dupa ei’’
 
Stefan Stancu a invatat totul despre mancarea pe roti in America. A lucrat in restaurante cu specific mexican si in hoteluri, dar nu a abandonat visul de a avea propria afacere. Asa ca s-a intors in Romania si si-a deschis restaurant... intr-o camioneta.
 
--- STEFAN STANCU---
,,Toate preparatele le pregatim aici, nu luam nimic la cutie"
"Tex-Mex, de exemplu, este un mix de mancare mexicana cu influente texane"
"Am fost casatorit cu o mexicanca si asta mancam si acasa si la socri"
 
Barbatul vrea acum sa-si extinda afacerea
si sa prepare si mancare tailandeza. Sau poate sa infiinteze si o franciza, pentru ca oamenii se intereseaza zilnic cum ar putea sa intre si ei in afacere.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI