Mihai Craiu, medicul care a pus-o la punct pe Olivia Steer în problema vaccinării, susține că poluarea este una dintre cauzele agresivității în mediul urban, mai ales printre adolescenți. Doctorul a povestit că a fost martorul unui scandal în metrou și citează dintr-un studiu britanic, legat de ”nebunia de oraș”.

”Astăzi, în drum spre spital, am asistat la o scenă îngrozitoare, în metrou în care erau implicați un tânăr și personalul de siguranță din garnitura respectivă.

Dacă stăm să reflectăm puțin asupra realităților zilnice vom constata foarte multă agresivitate în jurul nostru. Să fie de vină doar vremurile, excesul de expunere la realitate virtuală/computer și modul nostru excesiv de emoțional de reacție?

Acest articol aduce în discuție dovezi despre cum ar putea orașul în care locuim să ne "innebunească". La propriu.

Mihai Craiu: ”Bucureștiul meu drag, mă înnebunești”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Acest articol din JAMA studiază o cohorta reprezentativă de adolescenți din Marea Britanie. Și dovedește că 30% din cei peste 2000 de tineri monitorizați au avut cel puțin un episod psihotic (de "nebunie" inexplicabila) între 12 și 18 ani. Interesant este că riscul de a auzi voci sau alte manifestări anormale a fost mai mare la tinerii expuși unor nivele mai mari de poluare. Au fost urmariți 4 poluanți despre care tot auzim în ultima vreme (NO2, Oxizii de azot NOx, masa particulată cu dimensiuni sub 2,5 microni PM2.5

și respectiv sub 10 microni PM10).

Citeste si: Cât a încasat medicul care a făcut-o praf pe Olivia Steer de la producătorii de vaccinuri și companiile farma? Mihai Craiu spune că sumele au fost de ”două-trei sute de euro”

Independent de statusul familial, de istoricul de agresivitate în cartierul de resedința sau anturaj, de expunerea la stimulente sau droguri, etc, poluarea (mai ales nivelele mari de NO2) au crescut semnificativ gradul de "nebunie".

MESAJ DE LUAT ACASA- o metropolă poluată nu dăuneaza numai sănătații plămânilor ci și sufletului nostru. Sunt incriminate mecanisme cum ar fi neuroinflamația si stresul.

Bucureștiul meu drag, mă înnebunești! La propriu... Ca să citez un clasic în viață "nuuu ne mai facem biiine..."”, a povestit Mihai Craiu pe contul lui de socializare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si