Guillaume Gomez, in varsta de 39 de ani, este bucatarul de la Palatul Elysee, care se ocupa zi de zi de mesele Presedintelui Emmanuel Macron si-ale sotiei sale, Brigitte. El a dezvaluit recent presei internationale ca Prima Doamna a Frantei are un regim strict, bine ales, care s-o ajute sa-si pastreze silueta fit.

Citeste si: "Sotia mea tocmai a omorat copiii!"Apel disperat al unui tata la numarul de urgenta

El a povestit ca Brigitte mananca zece fructe si legume pe zi pentru a se pastra tanara si in forma. Asta in timp ce sotul sau, Emmanuel Macron, prefera oricand cordon bleu-ul in locul acelor mese pline de fructe si legume.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Lista preparatelor preferate de Brigitte cuprinde retete precum ”blanquette de vitel”, care cuprinde cel putin 5 legume, sau salate de fructe si de legume.

”Doamna Macron vrea sa consume cel putin 10 fructe si legume pe zi. Asa ca uneori ii fac o salata de fructe sau de legume negatite. Chiar si un blanquette de vitel contine pana la cinci legume diferite. Incercam sa ne adaptam gusturilor prezidentiale”, a povestit Guillame, potrivit okmagazine.ro.

Citeste mai multe AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si