Mercur în rac tranzit. Incepand din 11 iulie, Mercur se muta in Rac unde va sta pana pe 27 iulie. Aceasta miscare va crea multa atentie, agitatie si actiune in jurul casei, caminului, familiei si a legaturilor emotionale de orice fel.
Mercur NU este dominat de emotii, insa atunci cand este in Rac totul se schimba. Tot ce inseamna Mercur se adapteaza dupa sensibilul, emotionalul, romanticul, iubitorul si casnicul Rac.

Gandurile si miscarile din aceste saptamani devin foarte preocupate de casa si familie, siguranta si hranire. Este un timp perfect sa te conectezi cu familia sau cu cei pe care ii consideri cei mai apropiati pentru legaturile acelea profunde de suflet de la inima la inima.

Mercur a intrat in Rac. Cum te afecteaza acest tranzit al planetei comunicarii
Mercur a intrat in Rac. Cum te afecteaza acest tranzit al planetei comunicarii

Mercur în rac tranzit. Schimbări importante pentru zodii

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec îl au pe Chiron, Micul Înțelept și Vindecătorul al zodiacului, în semnul lor și vedem să încerce să rezolve cu multă strădanie niște probleme care țin de familie și de locuință. Nativii pot deschide teme de dialog mai vechi cu cei dragi, pot atinge subiecte sensibilie, însă nu va rămâne bătut în cuie ceea ce vor obține, ce vor rezolva acum, ci mai degrabă totul se va definitiva în luna august, atunci când Mercur va retrograda prin zodia Rac.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor analiza în această perioadă posibilitatea de a-și schimba domiciliu, de a pleca într-o călătorie, poate peste hotare, poate cu locul de muncă sau la studii.

Gândurile și planurile de acum se pot reanaliza mai profund în luna august, atunci când Mercur va retrograda în zodia Rac. Pe de altă parte, pentru acești nativi va fi o perioadă favorabilă procesului de învățare și acumulare de cunoștințe. Nu este exclus să reia legătura cu o persoană aflată în străinătate, poate un fost partener de viață, poate un prieten.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, printr-un sector financiar.

Astfel, vedem ca nativii în toată această perioadă să aibă parte de idei noi, sclipitoare de a face bani, însă care vor fi puse în practică cu destul de multă dificultate. Cu toate astea, Gemenii au parte de toată energia Soarelui, care se află în semnul lor, pentru a întreprinde noi acțiuni în acest sens. Ceea ce este important de punctat este faptul că nativii care se află într-un proces de partaj, care discută despre moșteniri și bunuri de patrimoniu s-ar putea să nu fie mulțumiți de rezultatul obținut, însă vor trebui să aibă răbdare până în luna august, când Mercur va retrograda în zodia Rac și va aduce reevaluări în acest sens.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin semnul lor, planeta comunicării alăturându-se lui Marte, planeta acțiunii și a determinării care, de asemenea, se găsește în semnul lor. Nativii vor trece printr-o perioadă de profundă conștientizare a sinelui, a principiilor după care se ghidează, a filozofiilor de viață și vor căuta să dea un nou sens, să găsească o nouă direcție care să-i ajute în evoluție. Va fi vorba despre un profund și sensibil, delicat, dialog cu ei înșiși.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de acest tranzit plăcut într-un sector al subconștientului, însă nativii vor purta un dialog cu ei înșiși, își vor analiza în profunzime gândurile și emoțiile cu scopul de a restabili noi direcții profesionale. Chiar dacă acum nu se va contura neapărat o ascensiune, o avansare în funcție, cu siguranță.

nativii vor avea șansa de a reevalua situația actuală în luna august, când Mercur va retrograda în zodia Rac.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de dialoguri cu prietenii, însă se întrevede o notă dezamăgitoare, demoralizantă și nu este exclus ca unele planuri de grup să fie reanalizate, puse noi condiții sau chiar pot fi amânate, dacă acestea nu corespund. O serie de nativi își pot pierde încrederea într-o persoană din anturaj, pot simți că nu mai empatizează cu aceasta, iar Mercur, guvernatorul lor, le poate amplifica pofta de analiză, însă inducând și o notă de superficialitate, de aceea deciziile pe care le vor lua acum vor fi, cu siguranță, reevaluate în august, atunci când Mercur va retrpgrada în aceeași zodie, Rac.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop. Zodia pe care NU o iubeşte nimeni

Balanță

Calatoria lui Mercur prin Rac iti va trezi idei stralucitoare si conversatii benefice ce implica munca ta. A gasi cai pentru a-ti promova munca va veni natural si de la sine pentru tine. Ai putea sa iei serios in calcul sa faci reuniune pentru schimb de idei creativa cu unul sau mai multi colegi pentru a descoperi moduri noi de a-ti folosi abilitatile. Este favorizata dezvoltarea unei abilitati pentru ca Mercur este planeta intelecului. Este un timp excelent totodata sa reviziuesti un plan de actiune profesional dar si noi obiective de cariera, la nevoie.

Mercur a intrat in Rac. Cum te afecteaza acest tranzit al planetei comunicarii
Mercur a intrat in Rac. Cum te afecteaza acest tranzit al planetei comunicarii

Scorpion

Calatoria lui Mercur prin Rac va trezi pentru zodia ta nevoia de a dobandi cunoastere mai inalta. Este foarte posibil sa te implici si imbarci intr-un proces de cautare de informatii care sa iti imbogateasca viata spirituala, cresterea personala sau viziunea despre cum functioneaza lumea. Acest proces iti a extinde perspectiva despre viata – daca esti in contact cu ghidarea ta interioara. La un nivel mai practic, poti fi motivat sa te implici intr-un program mai avansat de invatare sau sa planifici in detaliu o calatorie in strainatate, adunand informatii de mare folos despre locurile in care vei ajunge. Esti pregatit pentru o runda de explorari?


Săgetător

Calatoria lui Mercur prin Rac te va trimite intr-o misiune de a descoperi un mister. Vei fi captivat de un subiect sau chiar putin obsedat sa afli anumite informatii, iar acest timp devine astfel ideal pentru cercetari spre ce te intereseaza neaparat. Deci, ce doresti sa inveti acum? Este vorba de ceva cu care te simti profund conectat la nivel personal cum ar fi un subiect emotional pentru tine, un secret de familie sau o experienta psihica. De fapt, ai putea chiar primi un mesaj dincolo de cuvinte de la cineva trecut in partea cealalta.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop. Zodia feminină care se apropie cel mai mult de perfecţiune

Capricorn

Calatoria lui Mercur in Rac iti va energiza conversatiile despre un posibil parteneriat. Poate ca vei genera idei creative cu cel mai bun prieten al tau si vei intalni pe cineva special. Un mesaj sau o introducere pot juca un rol in a face ca asta sa se intample. Poti fi motivat sa iti discuti viziunile despre un potential angajament, parteneriat, contract sau casatorie. Daca ai pereche, claritatea ta va trezi fluxul conversatiilor cu aceasta persoana, fiind astfel o perioada buna de a rezolva aspecte ce tin de relatia voastra. Asta este cu atat mai adevarat cu cat acest tranzit este influentat si de rebelul Uranus.

Vărsător

Calatoria lui Mercur prin Rac iti va inspira aparitia unor idei care sa iti imbunatateasca viata de zi cu zi. Asemenea idei pot implica reducerea stresului, imbunatatirea dietei, a regimului de fitness sau reanalizarea agendei de munca pentru a avea mai mult timp liber. Este despre a-ti creste starea de bine. Mai mult, este un tim excelent sa iti explorezi optiunile de loc de munca sau sa creezi materiale prin care sa iti promovezi munca. Si intrucat Mercur coordoneaza comunicatiile, interactiunile tale cu publicul te vor ajuta sa iti atingi un rezultat ideal, daca ai claritate spre ce tinzi cu adevarat.

Pești

Calatoria lui Mercur prin Rac iti va muta atentia spre activitati centrate pe inima care sa iti aduca bucurie. De exemplu, este un timp excelent sa condimentezi putin conexiunea dintre tine si partenerul iubit. Daca esti deschis spre o noua relatia, poti intalni pe cineva special in mediul online sau printr-o introducere. Insa fie ca este sau nu iubirea in radarul tau, vei fi inspirat sa iti impartasesti inima cu cei pe care ii iubesti. Mai mult, Mercur în tranzit iti va aprinde creativitatea mentala, deci fii pe faza dupa idei despre a-ti promova sau a-ti impartasi munca artistica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si