Mercur în Balanță începând cu 11 octombrie 2022. Următoarea perioadă aduce multe răsturnări de situație. Iată cum vor trece zodiile peste această perioadă.

Mercur se află în Balanță în perioada 11-29 octombrie 2022

La nivel mental, poziția lui Mercur pe astrogramă vorbește despre capacitatea noastră de a acumula și procesa informația, despre felul în care tindem să comunicăm sau să ne exprimam în scris. 

În plan fizic, Mercur este responsabil cu limbajul corpului, dexteritatea, cu felul în care ne mișcăm și ne exprimăm prin gesturi.

Cum se manifestă Mercur în Balanță

Mercur în Balanță activează casa V și poate aduce o mare sensibilitate la critici, la orice altceva în afară de laudă. Indiferent de reacții, aroganța mentală deschide cartea de vizită a acestei energii. Ego-ul intră în joc foarte mult atunci când vine vorba de noi în raport cu ceilalți.

Mândria creează destule probleme. Trebuie să învățăm să fim empatici cu cei din jur și să înțelegem problemele oamenilor.

Cum influențează tranzitul lui Mercur în Balanță

Berbec

Berbecii vor fi foarte norocoși în această perioadă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Vor avea noroc în dragoste iar cei care au o vârstă restabilesc legăturile cu copiii sau cu nepoții. 

Taur

Taurii vor avea parte de multă socializare în următoarea perioadă. Puteți organiza un grătar cu amicii. Cei aflați în căutarea unei locuințe, vor primi ajutor să găsească ceva frumos și pe gustul lor. 

Gemeni

Gemenii vor resimți oboseala acumulată în ultima perioadă. Este recomandat să vă odihniți mai mult și să evitați pe cât de mult stresul. Ieșiți mai mult în oraș cu cei dragi.

Rac

Racii vor avea o perioadă foarte liniștită. Se simt fericiți la locul de muncă, prin prisma colegilor care îi sprijină atunci când au o problemă. Sentimental, veți avea o perioadă în care relația cu partenerul se îmbunătățește.

Leu

Nativii Leu vor avea succes în tot ceea ce își vor propune. Iubirea le va bate după mult timp la ușă, iar din punct de vedere financiar lucrurile sunt la fel de bune.

Fecioară

Nativii Fecioară vor face loc în viața lor pentru noi persoane. Vor veni oameni care le vor transmite lucruri importante. Fiecare nouă persoană din viața lor va avea rolul de a le transmite și de a-i învăța ceva, le va deschide ochii și le va da răspunsuri la multe întrebări care le măcinau pe Fecioare.

Balanță

Balanțele profită în această perioadă de timpul alături de cei dragi. Sunt recunoscători pentru tot ce au în jurul lor și vor să facă mai mult bine oamenilor de lângă ei. 

Profitați de această perioadă și ieșiți într-o vacanță cu prietenii!

Scorpion

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Scorpionii vor călători mult. Fie că este vorba despre vacanțe sau deplasări în interes de serviciu, vor avea o perioadă excelentă.

Săgetător

În perioada retrogradării lui Mercur, îţi va fi influenţată Casa parteneriatelor și cea a resurselor partajate, dar şi Casa sănătății. Este posibil să apară probleme legate de locuinţă sau de unele schimbări pe care le-ai făcut de curând pentru ca viaţa ta să fie mai bună.

Capricorn

Capricornii trebuie să învețe să fie mai empatici cu cei din jur. Nu vă grăbiți să trageți concluzii pripite legate de anumite persoane. O persoană care îl înțelege pe cel de lângă el, este o persoană înțeleaptă.

Vărsător

Vărsătorii profită de această perioadă pentru a petrece timp de calitate alături de partener. În ultima perioadă, relația amoroasă a fost pusă pe loc secund. Această perioadă este favorabilă pentru voi deoarece este timpul ideal să consolidați relația.

Pești

Această perioadă de retrogradare îţi activează Casa exprimării. Acesta este un moment prielnic pentru tine să fii mai atentă la modul în care îţi spui părerile. Pentru ca tu să fii bine înțeles, trebuie să fii receptiv la modul în care oferi explicaţii, sfaturi sau simple opinii care pot răni.

Citeste si: Horoscop 4 octombrie 2022. Două zodii au noroc în plan financiar. Atenție, situații neprevăzute!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si