Mercur în Taur începând cu 3 aprilie 2023.   Pe 11 aprilie, Venus se muta din Taur, zodia sa de domiciliu, în Gemeni. În timpul acestui tranzit, vom fi inspirați să ne schimbăm stilul de viață și să cerem mai multă libertate în relațiile intime și de prietenie.

Mercur intra în Taur, începând cu 3 aprilie 2023

După ce Mercur intra în Taur, pe 3 aprilie, urmat de o lună plină în Balanță pe 6 aprilie, vom fi „controlați” de o puternică influență venusiană în prima săptămâna din aprilie.

Este vorba în principiu despre relațiile sentimentale.

Elementul central al acestei luni este eclipsa totală de soare din Berbec, care va avea loc pe 20 aprilie. 

Cum va fi următoarea perioadă pentru fiecare zodie

Berbec

Este o lună bună pentru parteneriate și mariaje. E momentul să renunți la ceea ce nu funcționează și să te dedici mai mult unei relații care îți aduce numai bucurii. Vei vedea că, odată cu aceste schimbări, spre finalul lunii te vei simți o cu totul altă persoană. 

Citește și: Horoscop 30 martie 2023. Taurii vor avea parte de răspunsuri la întrebările pe care și le pun

Taur

În această lună, e important să acorzi mai multă atenție subconștientului tău. De asemenea, aruncă un ochi și asupra sănătății tale.

Încearcă să ai mai multă răbdare cu tine. E posibil să simți nevoie de a petrece mai mult timp singur în această perioadă.

Gemeni

Ești preocupat în schimbarea stilului tău de viață. Luna aceasta va fi dedicată distracției, destinului și iubirii adevărate. Mai mult, sunt șanse mari să îți găsești jumătatea dacă ești singură. 

Rac

În această lună, ești dedicat meditației și relaxării, iar asta nu poate să-ți aducă decât beneficii.

Totuși, o parte din tine simte că ai câteva lucruri nerezolvate și trebuie să găsești un echilibru. 

Leu

Simți nevoia să spui ceea ce gândești la locul de muncă. Încearcă abordarea de tip „totul sau nimic”, dar ai grijă, deoarece poate avea consecințe usturătoare.

Fecioară

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Se anunță o perioadă plină de călătorii sau una în care îți descoperi o pasiune. Pa plan financiar stai foarte bine. Vei învăța că, odată ce renunti la nevoia de a controla întotdeauna finanțele, vor apărea mai multe oportunități financiare în viața ta.

Balanță

Evoluezi foarte mult în această perioadă. Luna aceasta ai timp să reflectezi asupra așteptărilor tale de la carieră. Vei lua decizii pe baza emoțiilor.

Scorpion

Este cel mai potrivit moment pentru a-ți exterioriza visele și a crede în destin. Vei avea parte de vindecare și detașare, dar vei reuși și o detașare emoțională pe care o așteptai de mult.

Citește și: VIDEO- Horoscopul săptămânii: Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte

Săgetător

Mercur în Taur începând cu 3 aprilie 2023. Cum va fi următoarea perioadă pentru fiecare zodie

Mercur în Taur începând cu 3 aprilie 2023. Cum va fi următoarea perioadă pentru fiecare zodie

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ai tendința de a accepta schimbarea în loc sa fugi de ea. Ești mai curios în această perioadă și devii mai conștient de alegerile pe care le faci și de sentimentele trăite.

Capricorn

Te simți puțin dezorientat în această perioadă. Este un moment bun pentru a-ți asculta intuiția. Pe plan financiar o duci foarte bine.

Vărsător

Luna aceasta e potrivită pentru manifestări. Multe din experiențele trăite în această perioadă îți vor aminti de expresia „cere și ți se va da”.

Pești

Încearcă să comunici mai des și să spui ceea ce simți. În acest fel vei avea șansa de a cunoaște persoane influente care te pot ajuta în carieră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si