Mercur în Fecioară august 2022. Pe data de 4 august 2022, planeta Mercur intră în zodia Fecioară. Este cunoscut faptul că planeta Mercur este planeta înțelepciunii, a comunicării, guvernatoarea zodiei Fecioară vine cu mai mult echilibru, mai mult realism în abordarea subiectelor de zi cu zi, mai multă rațiune. 

Mercur se află în Fecioară în perioada 4-26 august 2022

Este o perioadă în care va trebui să decontăm pentru lucrurile greșite pe care le-am făcut. Mercur în zodia Fecioară vine cu multe lecții de viață importante. Mintea rațională domină emoțiile. Ideile si informațiile sunt analizate la sânge, etichetate si catalogate cu minuțiozitate. De cele mai multe ori, tendința de a critica este întâlnită la fiecare pas.

Citeste si: Astrologie august 2022. Când au loc luna plină și luna nouă

Mercur in Fecioara august 2022

Mercur intră în Fecioară începând cu 4 august 2022. Cum vor fi influențate zodiile?

Cum se manifestă Mercur în Fecioară

Acest tranzit vine cu posibilitatea de a deveni mai critici cu propria persoană sau cu oamenii din jurul nostru. Ne dorim ca totul să fie perfect, astfel că vom avea tendința de a acorda prea multă atenție detaliilor. Astfel, cei din jurul nostru își vor pierde răbdarea.

Partea bună este că ideile bune pe care le-am avut în perioada în care Mercur a tranzitat zodia Leu, pot fi puse acum în practică prin organizare și atenție foarte mare la detalii.

Semnul Fecioarei ne îndeamnă să fim pragmatici.

Cum influențează tranzitul lui Mercur în Fecioară

Nativii care vor resimți cel mai profund intrarea lui Mercur în Fecioară sunt Taurii și Capricornii care, din diverse motive, au avut bătăi de cap în ultima perioadă de timp, mai ales când a fost vorba despre planul sentimental.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Iată ce se va întâmpla cu zodiile de pe 4 august!

Berbec

Berbecii pot avea o ocazie rară, poate fi vorba de șansa vieții lor pe plan profesional. Astrele le recomandă să profite de această șansă unică care le va apărea în cale.

Taur

Taurii vor avea de făcut niște alegeri care nu vor fi cele mai ușoare. Aceste decizii au legătură cu persoanele din jurul lor, iar o parte din decizii vor atrage după sine și o serie de nemulțumiri.

Citeste si: Horoscop 3 august 2022: Cea mai bună zi din an pentru aceste zodii!

Mercur in Fecioara august 2022

Mercur intră în Fecioară începând cu 4 august 2022. Cum vor fi influențate zodiile?

Gemeni

Gemenii vor fi mai binedispuși față de perioada anterioară. Vor avea câteva probleme cu somnul și cu gândurile negative. Dar nu trebuie să își facă griji pentru că aceste probleme sunt trecătoare.

Rac

Racii au parte de o lună extraordinară. Ultima lună de vară și tranzitul lui Mercur în Fecioară îi ferește de probleme și au parte de liniște.

Leu

Nativii Leu vor avea succes în tot ceea ce își vor propune. Iubirea le va bate după mult timp la ușă, iar din punct de vedere financiar lucrurile sunt la fel de bune.

Fecioară

Nativii Fecioară vor face loc în viața lor pentru noi persoane. Vor veni oameni care le vor transmite lucruri importante. Fiecare nouă persoană din viața lor va avea rolul de a le transmite și de a-i învăța ceva, le va deschide ochii și le va da răspunsuri la multe întrebări care le măcinau pe Fecioare.

Balanță

Balanțele trebuie să fie atente pe ce cheltuie banii. Pot cheltui mai mult decât le ține buzunarul sau pot cădea în tot felul de capcane. Astrele le recomandă să pună bani separat pentru zile negre.

Scorpion

Scorpionii vor călători mult. Fie că este vorba despre vacanțe sau deplasări în interes de serviciu, vor avea o perioadă excelentă.

Săgetător

Și Săgetătorii sunt în deplasări în această perioadă. Au o bună comunicare și sunt răsplătiți pentru implicarea de care dau dovadă în treburile de familie.

Citeste si: Lună Plină august 2022: Momentul astrologic care ne dă viaţa peste cap!

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mercur in Fecioara august 2022

Mercur intră în Fecioară începând cu 4 august 2022. Cum vor fi influențate zodiile?

Capricorn

Vor trebui să recunoască acolo unde au greșit. Nu este vorba doar despre a-și cere iertare și a șterge totul cu buretele. Mercur le va „invada” gândirea și vor fi astfel obligați să-și asume greșelile și să-și toarne cenușă în cap.

Vărsător

Pentru Vărsători, impactul lui Mercur în Fecioară va fi ceva mai mic, dar va afecta într-o oarecare măsură sectorul financiar. Atenție pe ce cheltuiți banii în perioada următoare. 

Pești

Peștii vor să se facă cu orice preț remarcați. Își vor câștiga notorietatea și vor străluci cu adevărat în domeniul lor de activitate.

Citeste si: Horoscopul săptămânii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si