Mercur în Gemeni 29 aprilie 2022. Mercur, cunoscută drept planeta comunicării și a intelectului, ajunge în Gemeni. Se va deschide larg o ușă, care le va ajuta pe zodii să devină mai limpede la minte, mai obiective și mai flexibile. Zodiile sunt încurajate să ia o gură mare de aer proaspăt și să se lase ghidate de curiozitate.

mercur în gemeni 29 aprilie 2022

Mercur intră în Gemeni începând cu 29 aprilie 2022

Mercur simbolizează faptele și ideile, modul în care este transmisă și comunicată informația. Gemenii reprezintă element de aer, asociat cu detașarea și rațiunea.

Totodată, intrarea lui Mercur în Gemeni aduce schimbări în viețile zodiilor și pe plan amoros. Zodiile au capacitatea de a se mișca cu ușurință printre idei noi, cât mai diverse și complexe.

Citeste si: Eclipsa de Soare din 30 aprilie 2022: Cum sunt zodiile influenţate?

În această perioadă, zodiile simt nevoia de a cunoaște cât mai multă lume și de a comunica cu cei din jurul lor. Anumiți nativi pot fi flexibili în gândire și ar putea avea tentația de a se pierde printre idei și informații.

Cum se manifestă Mercur în Gemeni

Când Mercur intră în zodia Gemeni, zodiile se pot simți trase în direcții diferite. Mercur alături de Gemeni le face pe zodii să devină mai distrate, nu se pot concentra prea mult timp asupra unui gând sau a unei direcții. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cât timp Mercur va fi în Gemeni, zodiile vor începe să aprecieze partea de filosofie și de sens a vieții.

Renunță să pună accent pe imaginea de ansamblu, dar se concentrează pe lucurile mici. Mercur în zodia Gemenilor este o idee generată dintr-o altă idee și așa mai departe. 

Citeste si: Fazele lunii mai 2022: Când este Lună Plină şi Lună Nouă

Ar fi bine să notezi celelalte idei pe un carnețel pentru a reveni asupra lor și a gândurilor pe care le-ai avut în acel moment. Există posibilitatea ca acestea să fie, de fapt, niște idei foarte bune.

mercur în gemeni 29 aprilie 2022

Cum este influențată fiecare zodie de tranzitul lui Mercur în Gemeni

Iată ce se va întâmpla cu zodiile de pe 29 aprilie, când Mercur se mută în Gemeni!

Berbec

Berbecii ar putea fi dați peste cap, vor observa că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Vor fi nevoiți să regândească bugetul familiei. Nativii din zodia de foc au capacitatea de a improviza, astfel că vor reuși să se descurce cu problemele care le apar în cale.

Taur

În această perioadă Taurii pun foarte multe întrebări. Nu se mulțumesc cu răspunsuri simple și vor insista să aprofundeze situațiile, unele fiind chiar filosofice.

Gemeni

Gemenii sunt din ce în ce mai absenți în viețile celor din jur.

Au nevoie de propriul lor timp în care să se focuseze pe lucrurile restante din viețile lor. 

Rac

Racii au o stare bună. Mercur în Gemeni le aduce o energie frumoasă, deschidere în sectorul comunicării și mai multă ambiție în atingerea țelurilor pe care le au.

Leu

Nativii din Leu petrec clipe minunate alături de familie. Cei care au intrat recent într-o relație amoroasă vor avea parte de mult romantism.

Fecioară

Fecioarele pun piciorul în prag de pe 29 aprilie. Dar vor face acest lucru într-o manieră diplomată. Sunt mai ferme, mai convingătoare, dar asta fără să fie nevoite să ridice tonul. Cu alte cuvinte, Fecioarele reușesc să se impună în perioada următoare.

Balanță

Balanțele sunt puse pe făcut cumpărături. Mercur vine și le aduce cu picioarele pe pământ, deoarece ar putea cădea în capcane promoționale.

Scorpion

Scorpionii au toată puterea în mâinile lor, vor ști cum să gestioneze situațiile. Vor analiza o serie de situații dificile pentru ei și pentru cei apropiați.

mercur în gemeni 29 aprilie 2022

Săgetător

În perioada următoare, Săgetătorii nu au motive pentru a se plânge. Totul le merge perfect și se vor bucura din plin de tot ceea ce le oferă viața.

Capricorn

Capricornii se vor confrunta în perioada următoare cu o stimă de sine scăzută. Nu vor gestiona foarte bine criticile aduse de cei din jur, chiar dacă sunt spre binele lor. Din acest motiv, pot ajunge să aibă o stare de tristețe.

Vărsător

Vărsătorii îi vor surprinde pe cei din jur cu creativitatea și ingeniozitatea de care dau dovadă începând cu 29 aprilie. Au o imaginație bogată pe care o vor înmulți în perioada următoare.

Pești

Mercur le va aduce Peștilor lucruri bune. Principalele vești extraordinare vin din sectorul financiar.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop 29 aprilie 2022. O zodie primește o veste neașteptată. Decizii importante de luat în dragoste!

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si