Retrogradarea planetei Mercur favorizează, totodată, exprimarea liberă, comunicarea cu ceilalți, activitățile sociale, negocierile, întâlnirile, călătoriile, tot ceea ce ține de dezvoltarea noastră socială.

Mercur intră din nou în retrograd începând cu 10 septembrie 2022

Retrogradarea planetei Mercur favorizează, totodată, exprimarea liberă, comunicarea cu ceilalți, activitățile sociale, negocierile, întâlnirile, călătoriile, tot ceea ce ține de dezvoltarea noastră socială.

Astfel în perioadele în care Mercur este în mișcare retrogradă pot apărea mici accidente, pierderi, eșecuri, neînțelegeri, neînțelegeri cu familia sau colegii, discuții neplăcute în cuplu sau chiar despărțiri. Planetele intră în mișcări retrograde în intervale diferite de timp și au efecte diferite. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mercur retrograd 10 septembrie- 2 octombrie 2022

Mercur își va începe mișcarea aparent retrogradă în Balanță și o va finaliza în semnul Fecioarei. Mai avem de muncă la relațiile și parteneriatele vechi, atât cele amoroase cât și cele profesionale.

Cum vor fi influențate zodiile în perioada de retrogradare a lui Mercur

Berbec

Berbecii vor fi foarte norocoși în această perioadă.

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Vor avea noroc în dragoste iar cei care au o vârstă restabilesc legăturile cu copiii sau cu nepoții. Venus va fi aliatul femeilor care își doresc copii sau să-și întemeieze o familie. 

Taur

Taurii vor avea parte de multă socializare în următoarea perioadă. Puteți organiza un grătar cu amicii. Cei aflați în căutarea unei locuințe, vor primi ajutor să găsească ceva frumos și pe gustul lor. 

Gemeni

Venus va ajuta foarte mult acești nativi din punct de vedere al comunicării. Pot lua niște cursuri de scriere creative. Pot da anumite examene sau să se înscrie la studii. La capitolul dragoste, stau excelent!

Rac

Bugetul va fi total reabilitat pentru Raci. Le intră bani în cont din diferite surse, de la părinți, poate vând o bijuterie sau recuperează o datorie. Puteți cumpăra lucruri de valoare care vor rămâne și peste ani.

Leu

Leii sunt cei mai avantajați în această perioadă. Sunteți în centrul atenției și emanați o energie foarte bună. În jurul vostru vor fi multți oameni care vor dori să împărtășească aceeași energie cu voi.

Fecioară

Fecioarele vor fi ajutate de Venus în privința sănătății. Trebuie să vă odihniți mai bine. O iubire secretă vă așteaptă!

Balanță

Balanțele au suport, sunt protejate atât astral, cât și de prieteni. Primesc invitații, propuneri și ponturi. Trebuie să participe acolo unde sunt chemați, deoarece asta îi va ajuta.

Scorpion

Scorpionii au de lucrat la capitolul emoții. Trebuie să fiți fermi în ceea ce vă doriți. Gândiți pozitiv și atrageți numai lucruri bune!

Săgetător

Acești nativi vor avea parte de noi drumuri care se deschid. Venus este pe casa călătoriilor în străinătate. Unii se hotărăsc ce facultate vor să facă, ce examene vor să dea și ce vor să facă în viitor.

Capricorn

Capricornii vor fi foarte avantajați pe partea financiară. Chiar dacă au un salariu fix, beneficiază de tot felul de investigații, reduceri. Puteți încerca negocieri.

Vărsător

Vărsătorii vor deveni din ce în ce mai opimiști. Cei care sunt căsătoriți se simt bine cu partenerul de viață, vor să facă un copil, să reaprindă flacăra iubirii.

Pești

Peștii stau foarte bine la capitolul sănătate. Se simt bine, găsesc terapii care să-i ajute. Fiți atenți la talentul pe care îl aveți și încercați să îl puneți în valoare.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Lună plină în Pești pe 10 septembrie 2022. Ce trebuie să faci în această zi specială


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si