Close sidebar
Close sidebar

Mercur retrograd 10 septembrie- 2 octombrie 2022. Viaţa ne este, din nou, dată peste cap

Mercur retrograd își face simțită prezența în anul 2022 încă de la început. Nativii din zodiac vor fi puternic afectați în cele patru etape ale călătoriei acestei planete.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mercur retrogad 10 septembrie- 2 octombrie 2022. Descoperă tot ce trebuie să știi despre acest eveniment și ce trebuie să faci pentru a trece fără probleme peste această perioadă delicată. 

Ce înseamnă, de fapt, Mercur retrograd

Retrogradarea planetei Mercur favorizează, totodată, exprimarea liberă, comunicarea cu ceilalți, activitățile sociale, negocierile, întâlnirile, călătoriile, tot ceea ce ține de dezvoltarea noastră socială.

Astfel în perioadele în care Mercur este în mișcare retrogradă pot apărea mici accidente, pierderi, eșecuri, neînțelegeri, neîînțelegeri cu familia sau colegii, discuții neplăcute în cuplu sau chiar despărțiri. Planetele intră în mișcări retrograde în intervale diferite de timp și au efecte diferite.  

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în ușoară scădere și șanse de precipitații în anumite zone din țară: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 26 iulie 2024- kanald.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Anul 2022 va fi cel al marilor schimbări, atât la nivel individual, cât si la nivel colectiv. Astfel, în 2022, Universul ne cere sa continuam munca, sa cautam profunzimea in vietile noastre. Sa folosim tot ce am invatat in aceasta ultima perioada pentru a construi un viitor mai bun.

Mercur retrograd 2022- perioade

Iată perioadele în care mercur va fi retrograd în 2022!

Mercur retrograd 14 ianuarie- 4 februarie 2022

Mercur va începe retrogradarea în Vărsător și o va termina în Capricorn. Majoritatea ideilor de la începutul anului vor fi trecute prin mai multe teste înainte de a fi puse în practică. Cert este că răbdarea ne va fi pusă la încercare în primele două luni ale anului.

Mercur retrograd 10 mai- 3 iunie 2022

Retrogradarea va începe în Gemeni și se va finaliza în Taur. Spre jumătatea anului, vom fi nevoiți să ne dăm seama în ce ne investim banii. Ne vom lovi de rigiditatea celor din jur, conform astrosens.ro

Mercur retrograd 10 septembrie- 2 octombrie 2022

Mercur își va începe mișcarea aparent retrogradă în Balanță și o va finaliza în semnul Fecioarei. Mai avem de muncă la relațiile și parteneriatele vechi, atât cele amoroase cât și cele profesionale.

Citeste si: Jupiter retrograd în Berbec, începând cu 28 iulie 2022. Cum vor fi influențate zodiile de acest aspect astrologic

A treia etapă a lui Mercur retrograd în 2022 începe pe data de 10 septembrie și se termină pe 2 octombrie. Balanțele vor fi cele mai afectate de mișcarea inversă a acestei planete. Relațiile cu cei din jur vor fi mult mai dificile în aceste zile. Balanța este semnul echilibrului, prin urmare acesta va avea cel mai mult de suferit.

În această perioadă zodiile sunt sfătuite să aibă mai multă grijă de sănătatea lor și să nu facă excese. În ceea ce privește parteneriatele de lungă durată, zodiile vor fi nevoite să reconsidere anumite decizii de viitor care implică o altă persoană. Pentru a trece cu bine peste acest al treilea Mercur retrograd trebuie să fii receptivă la schimbări și sp te adaptezi cu ușurință. Printre cele mai afectate zodii se numără Racii, Leii și Capricornii.

Mercur retrograd 29 decembrie 2022

Pe 29 decembrie, își va începe a patra retrogradare în semnul Capricornului. Și în ultimele zile ale anului, ne vom da seama cât de bune au fost deciziile profesionale luate în 2022.

Citeste si: Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”- kfetele.ro

Citeste si: Oana Roman, pusă la zid de angajații unui hotel: "Nu știu cine te consideră pe tine vedetă, tatăl tău a fost, eu de tine n-am auzit până ieri"- radioimpuls.ro

Citeste si: Cele mai fidele zodii din horoscop. Cu ele ai tras lozul câștigător

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI