Mesaje și urări emoționante de 1 iunie 2022. Ți-am pregătit cele mai drăguțe mesaje pentru copii de 1 iunie! Mesaje și urări cu la mulți ani pentru copiii de toate vârstele

mesaje 1 iunie

Mesaje de 1 iunie

„La mulți ani, copilașul meu drag! Îți doresc să fii sănătos, să fii entuziasmat și curios de lumea ce te înconjoară și să fii dornic să explorezi necunoscutul”.

„Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească, iar viața să îți fie senină și luminoasă! Te iubesc!”

Citeste si: De ce se sărbătoreşte Ziua Copilului pe 1 iunie?

„Copil drăgălaș,  la mulți ani!  Fie ca această lume să-ți dăruiască lumina soarelui și un vis frumos, bună dispoziție și idei minunate, sfaturi bune și zile fericite, prieteni minunați și o mulțime de idei uimitoare. Mintea să-ți fie plină de cunoștințe, sufletul de frumusețe și capacități, iar la exterior fericire și bunătate”.

„Ești fericirea și speranța noastră. Ești tot ce avem mai scump! Te iubim la nesfârșit și te felicităm cu ocazia zilei tale de naștere! Să devii un om fericit. Fii sănătos, bucură-i pe părinții și pe bunicii tăi”.

„Îți dorim să ai parte de o mulțime de zâmbete și daruri dulci.

La mulți ani!”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

mesaje 1 iunie

Urări emoționante de 1 iunie

„Copiii au nevoie ca cineva să le fie alături. Nu doar cadourile pe care le cumpărăm contează. Să le spunem că putem fi profesorii lor, dar că putem învăța multe de la ei. La mulți ani de Ziua Copilului!”

„La mulţi ani de Ziua Copilului! Să nu-ţi pierzi niciodată puritatea din suflet!”

Citeste si: La mulţi ani de Ziua Copilului 2022: Imagini cu text

„Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani copil frumos!”

mesaje 1 iunie

„Să ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingaș și viaţa fără griji, asemenea unui copil. Scoate-ți azi la iveală gingăşia din tine! La mulţi ani de Ziua Copilului!”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

mesaje 1 iunie

„Îți doresc să fii sprijinit de adevărații tăi prieteni de-a lungul vieții, să fii încrezător în înțelegerea și susținerea părinților, iar pe drum mereu să te însoțească razele soarelui, astfel încât să zâmbești necontenit”.

„Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulţi ani, fiule/fata mea!”

„Nu uita să te joci mereu, căci cea mai mare bucurie a unui copil este joaca. Aminteşte-le şi celor din jur de asta! La mulţi ani!”

Citeste si: Copiii au liber la pașapoarte de 1 iunie. Documentele se pot face fără programare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si