La fiecare sfârșit de an, ne gândim la realizările și eșecurile pe care le-am avut în anul ce a trecut. Totuși, este bine să nu îi uităm pe oamenii care ne-au fost alături la fiecare pas.

Transmite-le persoanelor speciale din viața ta urări frumoase de Anul Nou 2024! Iată câteva idei de mesaje pentru prima zi din an.

an nou 2024 revelion mesaje

Citește cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări de Anul Nou 2024!

[Sursa foto: iStock]

Mesaje, urări și felicitări frumoase pentru Anul Nou 2024

„Noul An să te găsească mai vesel, mai bucuros și mai inimos! La mulți ani din tot sufletul meu! Fie ca Noul An să îți aducă lumină și iubire în suflet!”

„Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi La mulți ani!”

„În Noul An să pornim la drum cu speranță și iubire în suflet. Fie ca 2024 să fie un an prosper și plin de surprize frumoase. La mulți ani, dragi prieteni, colegi de muncă și, nu în cele din urmă, familie!”

Citește și: Urări de Anul Nou 2024: Cele mai frumoase mesaje pentru prieteni și familie

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

mesaje urari felicitari anul nou

De Revelion, transmite-le celor dragi gânduri bune.

[Sursa foto: Facebook]

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani 2024!”

„Fie ca anul care urmează să îți aducă norocul în calea ta, iar tu să fii mai voios și la pungă mai gros! Toate dorințele să ți se împlinească în noaptea dintre ani! La mulți ani!”

„Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2024!”

mesaj anul nou

Consultă lista cu urări frumoase, perfecte pentru noaptea dintre ani!

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„Fie ca anul ce a trecut să te întărească, iar cel ce vine să îți arate adevărata iubire. Fie ca Noul An să îl petreci alături de familie și de prieteni, iar tu să te bucuri neîncetat de toate câte ai în viața ta! La mulți ani!”

„Să vă fie casa, casă, să aveți ospăț pe masă, bucurii câte doriți, la mulți ani să ne trăiți! Cel mai bun an să fie cel ce începe pe 1 ianuarie! La mulți ani! Să aveți gândul cel bun, sănătate și noroc, ca să vă meargă bine în anul ce vine!”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Să ai parte de tot ceea ce îți dorești în 2024, iar toate visele să devină realitate. Fii recunoscător pentru ceea ce ai dobândit în 2023 și pregătește-te de un an 2024 superb! La mulți ani!”

Citește și: VIDEO- Cod roșu de vestimentație. Ce trebuie să purtăm de Revelion?

pahare cu sampanie ceas anul nou

Cu ocazia noului an 2024, să le transmitem prietenilor cele mai bune gânduri.

[Sursa foto: Facebook]

„Vă mulţumesc pentru că sunteţi cei mai buni părinţi din lume şi pentru că m-aţi îndrumat şi m-aţi iubit în fiecare zi. Va doresc sănătate şi fericire şi sper ca Noul An să vă aducă toate lucrurile bune pe care le meritati! La mulţi ani!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si